Leonie a Diaper Friends story

Dips N' Bricks

No freedom till we're equal ****right I support it
Hier is hoofdstuk 34

Enjoy!!!

Please like and comment!!!

Hoofdstuk 34.
Leonie loopt haar huis binnen en roept blij: "Hoi mama ik ben weer thuis!" Moeder roept vanaf Leonie slaapkamer: "Hey Leonie wil je even naar je slaapkamer komen?" Leonie loopt naar haar slaapkamer en schrikt als ze haar moeder op haar bed ziet zitten met een nieuw pak luiers. Moeder zegt: "Leonie ik zat er toch een beetje mee dat je vannacht een lekkende luier hebt gehad dus ik heb even met de apotheek gebeld en zij hebben me aangeraden om voor de nacht deze luiers te gebruiken." En moeder laat Leonie het pak Ultima luiers zien. Leonie schaamt zich nog steeds een beetje voor haar lekkende luier deze ochtend en ze zegt: "Oh ...maar mama ik had al een luier vanuit het nieuwe huis meegenomen." En Leonie haalt de Tena Ultima en inlegluier uit haar handtas. "Ik hoop eigenlijk niet dat ik de dikkere luiers nodig heb maar voor de zekerheid heb ik er voor vanavond toch maar een meegenomen mama." Moeder bekijkt de luier en inlegluier en vraagt: "Denk je dat je die inlegluier nodig hebt Leonie? We kunnen toch ook alleen eerst de dikkere luier proberen. Als deze je al droog kunnen houden hoef je niet met zo'n extra dik pakket om te gaan slapen." Leonie zegt: "Ik weet het niet mama wat nou al hij toch lekt?" Moeder omhelst Leonie en zegt: "Oh schat… als jij je veiliger voelt met een inlegluier erbij mag je dat ook dragen. Maar ik zou toch denken dat het niet fijn is zo'n dikke luier toch Leonie?" Leonie antwoordt: "Het is misschien wel erg dik maar ik voel me wel goed beschermt dan mama. Maar oké ik probeer vannacht wel alleen de luier."

Leonie en haar moeder hebben een gezellige avond en rond tien uur zegt moeder: "Kom je mee Leonie dan gaan we je klaarmaken voor de nacht. In haar slaapkamer trekt Leonie haar kleren uit en trekt meteen haar slaapshirt aan. Leonie deed dit graag zodat ze tijdens de verschoning fijn op haar speentje kon zuigen die aan haar slaapshirt is vastgemaakt met het speenkoord. Moeder bekijkt de luier van haar dochter en ziet de volledig vervaagde urine indicator. Moeder zegt: "Misschien is het beter als je de aankomende dagen overdag ook maar de Maxi Slips gaat dragen Leonie want je hebt wel erg veel geplast vandaag." Moeder maakt de luier van Leonie open en wast haar goed. Leonie vind de aandacht die haar moeder haar geeft geweldig en ze geniet van hoe ze gewassen wordt terwijl ze zachtjes op haar speen zuigt. Snel is Leonie gewassen en voorzien van een schone luier. Moeder vraagt: "Vind je het goed als ik je de aankomende dagen overdag gewoon een Tena Slip laat dragen Leonie? Ik snap dat je nu veel dingen aan je hoofd hebt met je nieuwe huis enzo en ik denk dat je daarom waarschijnlijk ook meer ongelukjes hebt. Ik snap dat je het misschien liever niet wilt maar het lijkt mij toch verstandiger om die luiers de aankomende dagen te dragen vind je dat goed Leonie?" Leonie begrijpt haar moeder ze omhelst haar en zegt: "Dankuwel mama. Ik denk dat het inderdaad komt door de spanning van het nieuwe huis dus ik hoop dat het weer beter gaat als voor het huis alles geregeld is." Moeder zegt: "Ik weet bijna zeker dat het dan een stuk beter zal gaan. Ga nu nog maar even je tanden poetsen dan kan je lekker naar bed en uitrusten voor morgen want dan heb je weer een drukke dag in je huisje." Moeder geeft haar dochter een liefdevol klapje op haar geluierde billen en Leonie gaat naar de badkamer om haar tanden te poetsen. En niet veel later kruipt ze met haar knuffelbeer Polar onder de wol.

Leonie wordt de volgende morgen goed uitgerust wakker als haar wekker afgaat. Leonie checkt gelijk haar bed en ziet dat de luier alles droog heeft gehouden. Leonie hoeft niet vroeg uit bed en ze besluit nog even te blijven liggen en ze knuffelt met Polar terwijl ze ook nog geniet van haar speentje. Leonie haar moeder moest vroeg werken en was de deur al uit Leonie vond dit wel fijn dan kon ze nog lekker blijven liggen in bed. Leonie geniet van haar warme bed ze voelt dat ze moet plassen. Ze ontspant en voelt de stroom urine haar luier in lopen. Leonie is een beetje bang dat de luier misschien gaat lekken maar alles blijft droog. Leonie geniet van het gevoel van haar warme nachtluier ze wrijft over de voorkant van haar luier en vind de dikke opgezwollen luier fijn aanvoelen. Leonie raakt een beetje opgewonden en pakt haar Magic Wand en duwt deze tegen de voorkant van haar luier. Zachtjes beweegt ze de Wand op en neer en het duurt niet lang tot Leonie tot haar hoogtepunt komt. Een zacht gekreun komt achter haar speentje vandaan en Leonie hijgt rustig uit. Na een half uurtje besluit Leonie uit bed te gaan want aan het einde van de ochtend komt Sanne haar ophalen om verder te werken in hun huisje.

Het bed en de kasten voor de normale slaapkamer werden deze middag geleverd en de meiden konden bijna niet wachten. Voor het bed hadden ze een heerlijk matras uitgekozen wat ze allebei super lekker vonden liggen. Eigenlijk wilden ze vanavond gelijk er blijven slapen maar helaas ging dat nog niet omdat de onder verdieping nog geen meubels had deze zouden pas volgende week komen.

Leonie is ondertussen uit bed gestapt en nadat ze haar natte luier had afgedaan is ze onder de douche gestapt. Leonie geniet van het warme water en wast haar lichaam goed. Niet veel later stapt Leonie fris gewassen onder de douche uit en ze loopt naar haar slaapkamer. Leonie pakt een schone luier uit haar kast en doet deze om. Omdat ze vandaag mee gaat helpen met de mensen die het bed komen leveren besluit Leonie een romper over haar luier te dragen zodat de luier niet boven haar broek uitsteekt.

Het is pas 10 uur en Leonie eet haar ontbijt als ze een melding op haar telefoon krijgt van Instagram. Het is van haar ABDL Insta-account en Leonie opent de app. Ze vond de melding die ze kreeg niet heel interessant maar scrolde wat door haar tijdlijn heen. En ineens viel haar oog op een leuk berichtje. Ze ziet dat een meisje met haar daddy een lijst met regels op heeft gesteld. De lijst ziet er erg schattig uit omdat de lijst heel erg kleurrijk is en opgeschreven is door de "kleine" zelf. Leonie liked het bericht en stuurt het door naar Sanne en ze zegt: Neem jij vanmiddag wat papier en je kleurpotloden mee? Dan kunnen we voor jouw ook een mooi lijstje met regels opstellen want ik denk dat we dat wel goed kunnen gebruiken. Leonie hoeft niet lang op een antwoord te wachten want Leonie heeft nog maar net het bericht naar Sanne verstuurd en Sanne belt haar al op. "Hoi mama mag ik u anders nu al op komen halen om naar het nieuwe huis te gaan? Dan kunnen we samen in de babykamer de nieuwe regels doornemen." zegt Sanne. Lichtelijk verbaasd vraagt Leonie: "Dus je vind het een goed idee om regels op te stellen kleine meid?" Sanne antwoordt: "Ja natuurlijk iedereen heeft toch regels nodig? Lisa en Destiny hebben ook zo'n lijst met regels en ik hoopte eigenlijk al een tijdje dat wij samen ook een lijst op gingen stellen." Leonie zegt: "Kom me dan maar alvast ophalen kleine meid dan kunnen we in ons nieuwe huis zo'n mooie lijst met regels voor jou opstellen." Sanne is dolblij en zegt: "Dankuwel lieve mama ik kom er meteen aan tot zo!"

Niet veel later staat Sanne met de auto voor het ouderlijk huis van Leonie en Leonie zet een paar boodschappen achterin de auto voordat ze zelf instapt. Leonie zegt: "Zo Sanne ik heb een paar boodschappen bij me lekker eten en drinken wat we alvast thuis kunnen opbergen want de hele tijd een brooddoosje en een fles drinken meenemen is ook zo'n gedoe." Sanne zegt: "Slim idee mama!" Het duurt niet lang tot de meiden zijn aangekomen bij hun huis. Sanne is super opgewonden en zegt: "Kom op mama opschieten! Ik heb super veel zin om een lijst met regels te maken!" Leonie zegt: "Even rustig aan kleine meid. We moeten eerst even de boodschappen opbergen en dan kunnen we daarna gaan zitten om regels op te stellen."

Leonie en Sanne hebben snel alles opgeruimd en ze lopen naar de babykamer. Leonie zegt: "Oké Sanne kom maar even naast mij zitten dan gaan we praten over wat regeltjes. Heb jij al een paar ideeën?" Sanne zegt: "Euhm… misschien net zoals thuis een regel over hoe vaak ik een poepluier mag hebben?" Leonie zegt: "Wil je zelf die regel hebben? Ik vind het eigenlijk niet zo erg om jouw poepluiers te verschonen hoor." Sanne zegt: "Ik vind het lief dat je altijd wel mijn poepluiers wilt verschonen Leonie maar je bent veel te lief dat ik je niet elke dag wil opschepen met een poepluier. Zullen we gewoon dezelfde afspraak neerzetten die ik thuis met mama heb gemaakt maximaal vier poepluiers en maximaal 2 nachtelijke poepluiers?" Leonie geeft Sanne een lief kusje en zegt: "Schrijf maar op kleine meid. Oké wat kunnen we nog meer bedenken?"
De meiden vinden het super leuk om samen de regels op de stellen en de tijd vliegt voorbij.
Even later is de lijst klaar.

Sanne's regels
1. Buiten de deur mama's hand vasthouden.
2. Bedtijd is 23:00 uur (behalve als mama anders bepaald).
3. Mag 4 poepluiers per week hebben (maximaal 2 nachtelijke poepluiers).
4. Mama altijd aanspreken met u. En praten met twee woorden.
5. Als mama straf geeft deze aanvaarden.
6. Elke week minimaal een tekening of kleurplaat voor mama maken.
7. Je bord leegeten
8. Goed je best doen op je werk.
9. Mama vertellen als je droevig bent of je niet lekker voelt.
10. Genoeg drinken per dag en vertellen als je dorst hebt.
11. Als mama te ver gaat het veiligheidswoord (safe) zeggen.
12. Altijd goed naar mama luisteren. En altijd eerlijk zijn.

Leonie en Sanne zijn allebei tevreden over de regels en Sanne mag het blad mooi versieren met stickers en kleurtjes. Als het blad mooi versierd is loopt Sanne ermee naar Leonie en de meiden hangen de regels in een fotolijstje aan de muur op de babykamer. Leonie en Sanne voelen zich gelukkig. Leonie zegt: "Zometeen komen de mensen voor onze slaapkamer. Zullen we even onze luiers verschonen want ik ben al behoorlijk nat geworden." Sanne zegt: "Ik heb ook een natte luier mama wilt u mij alstublieft verschonen?" Leonie steekt haar hand uit naar Sanne en zegt: "Kom maar mee naar de commode Sanne dan gaan we jou lekker een schone luier omdoen." Snel zijn beide meiden verschoond en precies optijd want als Leonie van de commode afkomt gaat de deurbel. De mensen voor de slaapkamer staan voor de deur.

Hoewel Leonie bereid was om mee te helpen het bed in elkaar te zetten was dit niet nodig de mannen waren binnen een kwartier klaar met het bed en sjouwden gelijk daarna zonder al te veel moeite de kasten de slaapkamer in. Leonie bood de mannen nog een bakje koffie aan na afloop maar omdat de mannen het druk hadden konden ze deze niet aannemen. Leonie en Sanne stonden bij het bed en Leonie zegt zullen we het beddengoed pakken en ons bed alvast opschudden voor onze eerste nacht hier? Sanne zegt: "Goed idee mama pakt u het matras uit dan pak ik alvast de lakens." Leonie scheurt het plastic van het matras af en niet veel later komt Sanne binnen lopen met een molton, onderleggers en de rest van het beddengoed. Samen schudden de meiden het bed op en als ze klaar zijn is de verleiding toch wel erg groot en besluiten de meiden een klein dutje te doen op hun nieuwe bed. De meiden kleden zich uit tot ze alleen hun rompers nog aan hebben en kruipen daarna onder de wol. De meiden slapen een klein halfuurtje en als ze wakker worden kruipt Sanne tegen Leonie aan ze zegt: "Leonie we hebben nu lekker een dutje gedaan in bed maar we kunnen het bed ook nog voor iets anders gebruiken…" Een ondeugende glimlach ontstaat op het gezicht van Sanne en ze kust Leonie en ondertussen maakt ze de drukknoopjes van de romper van Leonie los. Ze voelt de natte luier van haar vriendin en Sanne raakt erg opgewonden. Ook Leonie geniet van hoe Sanne de voorkant van haar natte luier masseert. Beide meiden genieten intens van dit moment en het duurt niet lang tot beide meiden het uitschreeuwen van genot. Na deze heerlijke vrijpartij weten de meiden het zeker ze zullen samen heel gelukkig worden in hun nieuwe huis.
 
Laatst bewerkt:

Dips N' Bricks

No freedom till we're equal ****right I support it
Hoofdstuk 35

Enjoy!

Please like and comment!!!

Hoofdstuk 35.
Het is zaterdagochtend en de meiden ontwaken vroeg door de wekker die afgaat op de telefoon van Leonie. Sanne springt gelijk uit bed en zegt onverstaanbaar vanwege haar speen: "Kom whop Weonie uit bhed vandjaag gwaon we noar een feewsje!" Leonie komt rustig uit bed en haalt de speen uit Sanne's mond en zegt: "Ik verstond er helemaal niks van Sanne. Maar ga jij je alvast klaarmaken want vandaag gaan we naar een feestje." Sanne kijkt Leonie lachend aan en zegt speels: "Stommerd dat zei ik net ook!" Beide meiden moeten lachen en ze lopen samen naar de badkamer. Beide meiden kleden zich uit en ze gaan onder de douche staan. Snel zijn beide meiden gewassen en ze lopen terug naar de slaapkamer.

Leonie zegt: "Oke Sanne ga maar op bed liggen dan doe ik je een schone luier om." Leonie pakt een Tena luier uit de kast en Sanne zegt: "Nee mama ik wil geen Tena om! Mag ik een Pamper om? Ik heb een aantal Pampers meegenomen omdat ik deze wil dragen naar de verjaardag van Britt." Leonie kijkt in de rugzak van Sanne en ziet er inderdaad een aantal ABU Super Dry Kids luiers inzitten. Leonie pakt de luiers uit de tas en ze zegt: "Nou kleine meid dan gaan we je lekker een Pampertje omdoen." Leonie vouwt de luier open en tilt Sanne bij haar enkels op. Ze schuift de luier onder haar billen en strooit er wat talkpoeder overheen. Ze laat de benen van Sanne zakken en strooit dan wat poeder over haar schaamstreek en maakt de luier stevig vast. Als Leonie de laatste plakstrip vastmaakt kijkt ze tevreden neer op het resultaat en zegt: "Zo kleine meid jij bent weer helemaal klaar voor vandaag. Wil je mama helpen met het omdoen van haar luier?" Sanne vraagt: " Wilt u ook een Pamper om mama?" Leonie zegt: "Nee hoor kleine meid doe mij maar gewoon een Tena luier om. Want Pampers zijn voor kleine meisjes en niet voor mama's. Leonie wordt op dezelfde manier verschoond als Sanne en als Leonie ook haar luier om heeft kleden beide zich verder aan en gaan ze ontbijten.

Als ze in de keuken komen zit moeder al aan tafel en ze zegt: "Goedemorgen meiden lekker geslapen? Hebben jullie al zin in het feestje?" Leonie zegt: "Ja we hebben super veel zin in het feestje we hebben echt een paar geweldige cadeaus voor Britt gekocht! Zij is ook groot fan van Lego net als Sanne en ik en Sanne hebben een paar leuke sets voor haar gekocht." Moeder vraagt: "Wauw dat gaat ze vast geweldig vinden. Blijf je vannacht slapen bij papa?" Leonie zegt: "Nee ik ben vanavond weer thuis hoor mama dan kunnen wij morgen gezellig samen de dag doorbrengen." Moeder zegt ligt verbaasd: "Oh wauw Leonie dat klinkt echt fijn. Nou ga maar snel naar het feestje dan kunnen jullie lekker de hele dag van het feestje genieten!" Sanne pakt nog even haar spullen die ze had meegenomen en de meiden stappen in de auto en rijden naar het huis van Leonie's vader.

Het is bijna negen uur als de meiden aankomen bij het huis en ze bellen aan. Vader opent de deur en zegt: "Zo goedemorgen dames jullie zijn er vroeg bij. Maar wel een mooie timing want ik en Lisanne wilden Britt zometeen wakker zingen doen jullie gezellig mee?" De meiden vinden dit idee wel leuk en even later sluipen vader, Lisanne en de meiden naar Britt haar slaapkamer om haar wakker te maken met een verjaardagslied. "Er is er een jarig Hoera! Hoera!..." Leonie en Sanne moeten een beetje lachen als Britt wegduikt in de stapel knuffels in haar bed omdat ze eigenlijk nog niet op wil staan. Als iedereen is uitgezongen zegt Lisanne: "Kom op Britt wordt is wakker het is je verjaardag vandaag!" Rustig Komt Britt omhoog uit haar bed en terwijl ze nog op haar speen zuigt wrijft ze de slaap uit haar ogen. Lisanne omhelst haar dochter en zegt: "Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd ik en Leonard hebben een klein kadootje alvast voor je maar later vandaag komt je grote cadeau binnen de post was wat vertraagd." Britt bedankt haar moeder en ze pakt het pakje aan dat haar moeder haar geeft. Britt opent het pakje en ziet dat het een kledingstuk is. Lisanne zegt: "Je zei dat je al een tijdje een romper wilde en ik vond deze op een Australische internetsite ze hadden echt super schattige designs. Zullen we even kijken of die past Britt. Leonie en Sanne kijken elkaar aan en herkennen de nursery print van Onesies Downunder. Britt komt uit bed en duidelijk is te zien dat haar luier niet meer droog is maar Britt doet alsof er niks aan de hand is en probeert de romper aan. Lisanne trekt de romper over het hoofd van Britt en sluit de drukknoopjes in het kruis. Lisanne vraagt: "en hoe zit dat Britt? Britt is enthousiast en zegt: "Hij zit echt super lekker mama hij is ook lekker zacht het zit echt heerlijk!" Britt geeft haar moeder en Leonard een knuffel en bedankt ze voor de mooie romper. Leonie zegt: "Van harte gefeliciteerd Britt ik en Sanne hebben ook nog een paar leuke cadeaus voor je we hopen dat je het leuk vind. Britt neemt de cadeaus aan en ze schud met de ingepakte dozen en ze herkend het bekende geluid van Lego. Britt is gelijk super opgewonden en ze scheurt snel het cadeaupapier van de dozen af. Als ze ziet welke sets ze heeft gekregen is ze door het dolle heen. "Ow wat super gaaf! Een strandhuis en een boot het past echt perfect bij elkaar. Super bedankt meiden!" zegt Britt en ze omhelst Leonie en Sanne. Lisanne zegt: "Super leuk Britt! Maar ga jij even wassen dan zoek ik alvast wat mooie kleren op die je vandaag kan dragen." Britt zegt: "Dat is goed mama." En Britt trekt haar romper uit en loopt richting de badkamer.

Als Britt onder de douche staat en iedereen in de keuken zit vraagt Leonie aan haar vader: "Wat is het grote cadeau voor Britt wat nog moest komen?" Vader zegt: "Laatst toen ik de schuur aan het opruimen was zag ik mijn oude brommer staan. Ik dacht ik doe er helemaal niks meer mee maar hij doet het nog perfect. Ik zei tegen Lisanne of dat niet wat zou zijn voor Britt. Lisanne vond het wel een leuk idee maar de brommer is natuurlijk wel erg saai. Maar een vriend van mij heeft een handeltje in brommers en scooters en ik heb mijn brommer bij hem ingeleverd en nadat Lisanne wat geld heeft bijgelegd hebben we een snor-scooter voor Britt gekocht. Hij ziet er echt super leuk uit net een oude Vespa. Een klasgenoot van haar heeft ook een scooter en Britt vertelde al dat ze van haar verjaardagsgeld zo'n scooter wilde kopen. Dus we hopen dat ze het een mooi cadeau vind." Leonie zegt: "O wat gaaf ik denk dat ze helemaal uit haar dak zal gaan!" Even later komt Britt fris gewassen en aangekleed naar beneden en ze gaat ontbijten met Leonard en haar moeder.

Leonie en Sanne zijn even naar Leonie haar slaapkamer gegaan en Sanne ligt haar spullen op het bed van Leonie. En de meiden kijken even rond in de kamer en ze kijken naar het bureau van Britt waar al meerdere Lego setjes opgebouwd staan. Sanne kijkt er met grote ogen naar en vind ook deze Friends serie er wel erg leuk uit zien. Terwijl Sanne de Lego bewonderd zegt Britt: "Meiden willen jullie mee helpen met mijn nieuwe Lego sets op te bouwen? Ik mag altijd voordat de visite komt op mijn verjaardag nog even lekker spelen." Leonie en Sanne vinden het leuk dat Britt ze vraagt om mee te bouwen en even later zitten de meiden onder aan tafel lekker te bouwen. Lisanne en Leonard zetten alvast wat dingen klaar voor als de visite komt en ze kijken af en toe met de meiden mee naar hun Lego bouwwerken.

Het duurt niet lang of de eerste set is opgebouwd en Britt maakt er verschillende foto's van om op de Lego Verzamelaars Facebook te plaatsen. De hele ochtend is het rustig en eigenlijk komen er geen mensen langs. En als het twaalf uur is komt de vriend van Leonard met een mooie snor-scooter met een grote strik erop het pad oprijden. Britt had niks in de gaten omdat ze helemaal verzonken zit in haar bouwwerk. Even later roepen Leonard en Lisanne haar. "Britt wil je even komen?" Britt loopt maar Leonard en Lisanne toe en vraagt: "Ja wat is er?" Lisanne zegt: "We zeiden dat we nog een cadeau voor je hebben en hij is zojuist neergezet. Kijk eens naar buiten." Britt loopt de deur uit en ziet de blauwe scooter en kan haar ogen niet geloven. Britt schreeuwt het uit van geluk. Ze vliegt Haar moeder en Leonard om de hals en zegt: "O my God wat super gaaf! Dankje, dankje, dankje! Wat is die mooi ik kan echt niet wachten tot ik er op mag rijden!" Leonard vraagt: "Weet je al een beetje hoe je moet rijden? Dan mag je even een klein rondje in de straat doen." Britt vraagt een beetje onzeker aan Leonard: "Echt waar?" Leonard zegt: "Tuurlijk op deze speciale verjaardag mag dit mooie cadeau ook uitgetest worden." Britt stapt op de scooter en Leonard ligt nog even wat uit over de besturing en even later rijd Britt een paar keer de straat op en neer terwijl Lisanne foto's neemt. Leonie en Sanne kijken ook mee hoe Britt haar scooter uittest en ze zijn echt super blij voor haar en ze zijn wel een beetje jaloers op de scooter. Als Britt de scooter heeft uitgestest wordt de scooter op het pad gezet zodat alles gasten die vandaag langskomen het grote cadeau gelijk kunnen bewonderen.

Iedereen is net van tafel gegaan na een kleine middagmaaltijd. Sanne en Leonie gaan even naar de slaapkamer om hun luiers te verschonen. Leonie trekt Sanne haar broek uit en laat haar op het bed liggen en ze maakt de romper open en begint Sanne te verschonen. Tijdens het verschonen vraagt Sanne: "Leonie zullen we straks even nog een klein middagdutje doen?" Leonie zegt: "Ben je dan zo moe kleine meid?" Sanne zegt: "Ja best wel want na alles wat we in huis gedaan hebben ik zit er helemaal doorheen." Leonie zegt verbaasd: "Echt waar!? Ik heb een paar dagen meer in het huis gewerkt, natuurlijk ik ben wel moe maar het is niet dat ik helemaal afgedraaid ben. Heb je wel goed geslapen thuis?" Sanne zegt: "Heel erg goed ik ben zelfs de hele week een uur eerder gaan slapen omdat ik echt super moe was…" Leonie is toch wel een beetje bezorgd om Sanne en zegt: "Euhm Sanne… misschien moeten we binnenkort toch even met een dokter of huisarts gaan praten. Want ik maak me een beetje bezorgd om je vermoeidheid." Sanne is toch wat geschrokken van de reactie van Leonie en ze vraagt: "Wil jij alsjeblieft met me meegaan mama als ik een afspraak heb bij de dokter?" Leonie zegt: "Natuurlijk lieverd ik wil er altijd voor je zijn." Leonie plakt de luier van Sanne dicht en verschoond ook gelijk haar eigen luier. En omdat Sanne zichtbaar vermoeid is besluit ze toch om nog even een klein dutje met haar te doen.

Een uurtje later komt Britt de kamer binnenlopen. "Oh hoi meiden liggen jullie in bed? Ik dacht dat jullie een rondje aan het lopen waren." Leonie en Sanne worden rustig wakker en Leonie zegt: "Ja ik en Sanne wilden eventjes een klein dutje doen want we hebben de hele week hard gewerkt in ons nieuwe huis." Britt opent ondertussen haar kast en pakt er een DryNites broekje uit. Leonie is verbaasd en vraagt: "Draag je tegenwoordig ook luiers overdag?" Britt zegt: "Nee niet altijd maar tijdens mijn ongesteldheid draag ik graag deze broekjes. Ik vind maandverband niet lekker zitten en ik heb met mama afgesproken dat ik deze broekjes mag dragen als ik ongesteld ben. Ik ben er wel erg blij mee want dan kan ik ook lekker overdag een luier dragen." Leonie zegt: "O ik ben erg blij voor je Britt. Maar plas je nu ook overdag in je luierbroekjes?" Britt zegt: "Ik gebruik twee broekjes per dag en ik plas wel in het eerste broekje maar mama verschoond mijn luier voor bedtijd en als ze dan ziet dat ik in mijn broekje hebt geplast wordt ze denk ik erg boos. Dus de broekjes die ik s'middags aantrek hou ik droog. Maar komen jullie uit bed meiden want er zitten al wat gasten in de kamer." Leonie zegt: "Dat is goed Britt wij gaan ons even omkleden en dan komen we gezellig bij jullie zitten."

Leonie en Sanne vinden het erg gezellig op het feestje en ook Britt voelt zich echt jarig. Als het 21:00 uur is besluiten Leonie en Sanne om op huis aan te gaan. Ze bedanken Britt voor de fijne dag. Nadat ze ook Leonard en Lisanne hebben bedankt stappen Leonie en Sanne in de auto en rijden ze naar huis. Sanne zet Leonie thuis af en rijd daarna door naar haar ouderlijk huis.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
mrdecoder Gezocht: Diaper girl, of mama Contact advertenties 7
FR1908 Welke leuke Diaper Girl zou met mij willen Chatten.? Contact advertenties 3
D oof poof diaper, kent iemand deze? Product & Winkel Testverslagen 12
Icetea Quality care youth incontinence diaper - ervaringen? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
luiersinbrabant Waar gebeurd: Volle luier verschoning ABDL Luierverhalen 6
luierjong Tess haar eerste keer Deel 3 (DL 18+) 16+ Board 3
adidaslover grappige site over diaper lovers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
G Diaper daddy Voorstellen 12
G changing times diaper company Winkels 5
Den-boy123 DLTB in belgie... Contact advertenties 13
berylliumoxide Partneres voor chat Contact advertenties 10
Twanmann My diaper white Product & Winkel Testverslagen 2
P Diaper party in Antwerpen volgende week donderdagavond. Kalender 11
Geertbibi 12 Months Diaper Program Broekplassers en Poepers 7
M Diaper Dance 2.0 Pub 2
J Gay diaper event 2019 16+ Board 33
wetboy16 Gay Diaper party the boots antwerp Contact advertenties 7
J Show jouw diaper stash op dit moment AB/DL Fotos 19
O contact diaper lovers en/of omorashi fans Contact advertenties 6
Sissy Babytje The Diaper Song Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
G prefold adult diaper Vragen & Info Shop 6
Winnie de Poep The Next Diaper brand Spelletjes 11
A Leuke diaper boy of girl gezocht Contact advertenties 3
wetboy16 Diaper night life party Contact advertenties 13
SNOOPY_ Ben ik een Aduld Baby of een Diaper Lover!? Polls 5
Dips N' Bricks Diaper Friends The Adult Life D 166
Artemis REVIEW: ABU Space Diaper Luiers 12
bakbeest my diaper Polls 2
Mike_y Space diaper Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
diaperfan Hallo ik ben diaper fan Voorstellen 14
friendly Messy Diaper Service 16+ Verhalen 56
Little95 Teen Baby / Diaper Lover in Leuven Contact advertenties 0
J Pink amor diaper Product & Winkel Testverslagen 0
dutch_diaperboy Fabine Exclusive diaper Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
Dips N' Bricks Diaper Friends D 77
ar vintage diaper scent/luirgeur van vroeger Vragen & Info Shop 5
D Ik ben diaper 666 (M) dl 29 jaar oud Voorstellen 12
J Diaper Airlines 16+ Verhalen 13
DL25 Moderatie functie diaper ed moderator talk 0
adidaslover Diaper lover Voorstellen 5
Pamper40 Diaper Webcam Chat Chatroom 8
EliseMDP New Photos of Diaper Punishment! AB/DL Filmpjes 13
anoniemaccount Twitter account voor Diaper Lovers AB/DL/TB Links 7
diaper ed diaper ed's how to get sample's, the next level Aanbevolen 6
Sardonyx The Ultimate Diaper Survey (engels en nederlandse vertaling ) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
K Diaper Magazine Couche 1 ( Pictures / Magazine scan) AB/DL Filmpjes 0
K Diaper Magazine Couche 1 ( Pictures / Magazine scan) AB/DL Fotos 1
DL_Michel Erotik Sjop (afdeling Diaper Lovers) Winkels 3
K Diaper vids archiv.. 18+ AB/DL Filmpjes 0
Luierzwanenburg diaper pusiment AB/DL Filmpjes 1
Similar threads


Bovenaan