Ontmoeting van Diaperbuddies

  • Onderwerp starter Daiperbuddies
  • Startdatum
D

Daiperbuddies

Guest
Ontmoeting van Diaperbuddies:

Hoi allemaal, hier is die dan het allereerste verhaal van Diaperbuddies !
We kennen elkaar van dit forum, en naar veel heen en weer contact hadden wij besloten om elkaar te ontmoeten en samen te luieren. We zijn van dezelfde leeftijd en konden veel kwijt bij elkaar over onze fetisj. We zitten in een soort gelijke situatie en kunnen thuis ook niet zo vaak luieren, maar het is wel fijn om iemand te hebben met wie je het kan delen. Tijdens een van onze gesprekken kwamen wij met het idee om samen te gaan luieren en een gezamenlijke blog te maken.

Heel spannend natuurlijk om iemand te ontmoeten, en al helemaal als je ook nog eens gaat luieren samen maar wel heel leuk en fijn. We hadden gesproken op een neutrale plek, en zijn eerst even wat wezen drinken. Zo ging de spanning ook een beetje weg.
Ons plan was om naar de bioscoop te gaan en daar allebei een luier aan te doen en dan een film te gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan !. We hebben op een doordeweekse dag afgesproken dus de bioscoop was gelukkig heel rustig.

Toen was het moment daar we deden een luier aan, daarover heen onze broek. Allebei super spannend zou iemand het door hebben? En toch wel er gespannen, gelukkig voor ons had niemand het door :D. Wij zijn in de zaal gaan zitten en de film begon toen. Daar zaten twee 20tigers in de bioscoop met een luier, maar het voelde zo goed en fijn. We zijn zoo blij we hadden afgesproken.
Het was een hele fijne en leuke gezellige ervaring !. We hebben echt een klik samen en er gaan meer verhalen komen over ons. Het vervolg zal snel online staan en heel veel leesplezier :)

Groetjes Diaperbuddies
 

Robbie_DL

Gewaardeerd Lid
tof!

Samen met anderen luieren is nog altijd het leukst :)
Ik heb zelf ook een vriendengroepje waarmee we met enige regelmaat afspreken om te luieren.
dat zijn toch de beste momenten.

Groetjes!
 
Bovenaan