Tessa's verlangen

lezer77

Gewaardeerd Lid
[quote author=Winnie de Po]
Kalm kalm, hij houdt de spanning er wel in.
toppie
[/quote]

Heel erg spannend is het natuurlijk niet. Wie goed oplet heeft door dat dit hetzelfde verhaal is als "Een wens die in vervulling gaat" maar dan door de ogen van Tessa gezien. Ik moet wel af en toe teruglezen wat ik toen heb geschreven om de verhaallijnen in elkaar te kunnen passen.

In het volgende deel ontdekt ze dat Taco ook van luiers houdt en ze gaan samen geluierd naar de dierentuin. Daar heb ik al over geschreven, dus het zal lastig zijn om iets compleet nieuws te schrijven.

Iemand nog tips?
 

nina15000

Superlid
Ik hoop dat hij nu een nieuwe hoofdstuk aan het schrijven is.
Want ik wil meer .
want het is een toppie
anders babycry Haha

groetjes nina
 

lezer77

Gewaardeerd Lid
[quote author=nina15000]
Ik hoop dat hij nu een nieuwe hoofdstuk aan het schrijven is.
Want ik wil meer .
want het is een toppie
anders babycry Haha

groetjes nina
[/quote]

Het volgende deel is af. Geniet er maar van.
 

lezer77

Gewaardeerd Lid
Haar ultieme verlangen komt uit...

Deel 6: samen luieren

De volgende ochtend werd Tessa wakker gemaakt door Yvonne. "Het is bijna tijd om te gaan ontbijten," zei Yvonne, "dus ga je maar gauw wassen." Terug in de logeerkamer trof Tessa wat kleren op haar bed aan: een maillot, een lang t-shirt, maar geen onderbroek. Yvonne kwam de kamer binnen met een luier in haar handen. "Vandaag kun je de hele dag in een luier rondlopen," zei Yvonne, "na het ontbijt gaat Rob de ouders van Taco helpen, dus er is niemand anders bij. Door dat lange shirt zal je luier tijdens het ontbijt niet opvallen. We gaan vanmiddag ook nog ergens heen waar het heel handig is om een luier om te hebben." Tessa was helemaal in de wolken, vooral omdat het shirt na het ontbijt vervangen zou gaan worden door een baby-jurkje. Alleen of ze er buitenshuis ook in wilde rondlopen dat wist ze zo net nog niet. Tijdens het ontbijt gedroeg ze zich zo normaal mogelijk. Ze moest al nodig plassen en liet een beetje lopen. Als Rob straks weg zou zijn dan zou ze haar luier helemaal volplassen, liefst tot hij doorlekte. De voorpret werd nog groter toen ze ineens ook moest poepen.

Nadat de tafel was afgeruimd ging Rob er vandoor. Vrijwel meteen haalde Yvonne een tas te voorschijn met wat babykleertjes, precies in Tessa's maat. Tessa wist niet hoe snel ze zich in de kleren moest steken. "Daar in de hoek van de kamer heb ik een kleed neergelegd," zei Yvonne, "neem Willeke maar mee en ga maar lekker met haar spelen. Ik ga nog even iets anders doen." Tessa tilde Willeke op en nam haar mee. Ze voelde Willekes luier heel duidelijk zitten. 'Wij gaan lekker samen luieren,' dacht ze.

Toen ze eenmaal op het kleed zat vergat Tessa alles om zich heen en hoorde niets meer. Ze had alleen maar aandacht voor haar luier. Inmiddels moest ze een flinke plas doen en liet hem helemaal lopen. Zoals ze hoopte lekte hij inderdaad door. Het was allemaal nog niet genoeg voor haar. Ze wilde ook nog poepen. Om dit te doen ging ze maar even staan, dat was toch wat makkelijker. Er was geen houden meer aan. Zelfs als ze naar de WC zou willen had ze geen tijd meer, zo nodig als ze moest. Het voelde voor haar alsof ze geen keuze had en het wel in haar luier moest doen. Ze ontspande zich en toen voelde ze hoe haar luier zich vulde met een warme brei. Ze had nauwelijks door dat ze "Hmmm..." neuriede omdat ze er zo van genoot.

"Zal ik deze baby maar eens verschonen?" klonk het ineens achter haar. Het was Yvonne die de stilte verbrak. Wat dacht ze wel, zo kort maar van de viezigheid genieten? "Nee, ik wil nog even lekker v..." begon Tessa, die zich omdraaide. Ze keek verschrikt: ze zag Taco ineens tegenover zocht staan. Meteen daarna stroomden er tranen over haar wangen. "Nou vind ik het niet leuk meer, hoor. Je bent gemeen, Yvonne!" zei ze op een stevige toon en begroef haar gezicht in haar handen. "Rustig nou maar," zei Yvonne, "Taco heeft ook een luier om, hij vindt het ook leuk. Kijk maar, hij zal het je wel even laten zien." "Ik heb hem ook al volgeplast," zei Taco.

Tessa, heel erg opgelucht, liep op Taco af en sloeg haar armen om zijn lijf heen, maar hij deed dat niet meteen terug. 'Hè, waarom wil die jongen niet gewoon even knuffelen,' dacht Tessa een beetje geïrriteerd. "Wat vind ik dit fijn zeg. Ik dacht dat ik de enige was die dit lekker vond," zei Tessa hardop. Taco pakte Tessa nu ook maar vast. Ineens klonk er een licht gepruttel in zijn broek. "Lekker hè?" fluisterde Tessa in Taco's oor, want ze had wel door dat hij ook zijn luier stond vol te poepen. Willeke kwam aangewaggeld en brabbelde iets van "ikke poe."

"Jullie mogen nog eventjes in een vieze luier rondlopen," zei Yvonne, "maar daarna is het verschoontijd." Ze zei ook dat ze blij was dat ze meteen in de ochtend drie poepluiers te verschonen had. Aan die verschoonbeurt in het bos dacht ze niet graag terug. "Ik wil straks wel mijn gewone kleren aan," zei Tessa, "want op straat wil ik er niet als baby uitzien." Dat begreep Yvonne ook wel. Tessa was opgelucht, want ze had geen zin in bekeken en uitgelachten worden. "Wat gaan we eigenlijk doen?" vroeg Taco. "Wacht maar af," zei Yvonne, "genoeg leuks om thuis te vertellen. Aan vertellen over je luiers kom je niet toe."

Taco en Tessa lieten elkaar los. Ze keken allebei naar de bank, ze keken elkaar weer aan en glimlachten wat. Zonder verder iets tegen elkaar te zeggen lieten ze zichzelf op de bank neerploffen en draaiden wat met hun heupen. "O, wat lekker is dit toch," zei Taco. "Ik moet jullie toch even storen," zei Yvonne, "want ik wil ook niet te lang wachten tot we gaan. Ga maar even douchen, dan krijgen jullie daarna een schone luier om." "Ik ga wel eerst," zei Taco. "Nee, joh," zei Tessa, "we gaan lekker samen onder de douche." Daar had Taco niet zo veel tegen in te brengen. In werkelijkheid blufte Tessa enorm. Ze had nog nooit een jongen naakt gezien en wilde dit wel eens meemaken. Dat ze zichzelf ook bloot moest geven vond ze best wel een beetje eng. "Kookwekkertje op 5 minuten," zei Yvonne toen ze de trap op liepen.

Onder de douche hielden ze om beurten de douchekop in de richting van hun schaamstreek en billen, en ze waren snel weer schoon. Tijdens het afdrogen keek Tessa eens goed naar wat Taco tussen zijn benen had hangen. Taco leek haar ook wel goed te bekijken. Na het afdrogen gingen ze naar de logeerkamer, waar Yvonne al op ze zat te wachten. Eenmaal geluierd en aangekleed bekeken ze elkaar eens goed op luier-zichtbaarheid. "Ik kan niet zien dat hij een luier om heeft," zei ze, "en ik weet het. Laat staan dat iemand het opvalt die er geen erg in heeft." Voor haarzelf maakte het niet uit, ze had een wijde rok aan tot haar knieën. "Goed, dan kunnen we nu in de auto stappen," zei Yvonne, "want we gaan vandaag naar de dierentuin." "Dan is een luier nog handig ook," zei Taco, "zo hoeven we tenminste niet de hele rondtocht over een WC-bezoek na te denken."

Ze verheugden zich al op wat komen ging.
 

lezer77

Gewaardeerd Lid
het laatste deel al weer...

Deel 7: Naar de dierentuin

Het was hooguit een kwartiertje rijden toen ze in de buurt van de dierentuin kwamen. Daarna moesten ze nog wel een eind lopen vanaf de parkeerplek. Yvonne had voor Willeke een buggy meegenomen, die Tessa voortduwde. Later nam Yvonne het van haar over. Willeke keek haar ogen uit. Ze vond het allemaal prachtig. Taco fluisterde ineens iets in Tessa's oor. "Heb jij al geplast," zei hij. "Nee," fluisterde ze terug, "maar ik moet wel een beetje." "Zie je die vent daar," ging Taco verder, "laten we naast hem gaan staan en dan in onze luier plassen." "Goed idee," zei Tessa. De onbekende meneer keek alleen even glimlachend hun richting uit en ging toen verder waar hij mee bezig was. Er kwam een meisje op hem af. "Pap, kom eens, ik wil je iets laten zien," zei het meisje, en de meneer ging met haar mee. "Hij had echt niks door," zei Tessa even later.

Inmiddels was het lunchtijd en ze zochten de eetgelegenheid op. "Kijk alvast maar even op de kaart wat jullie hebben willen," zei Yvonne, "dan ga ik met Willeke naar de verschoonruimte. En ik ga zelf even de WC opzoeken." Toen zij weg was vroeg Taco "Heb jij al een schone luier nodig?" "Nee," antwoordde Tessa, "maar als ik een flinke plas doe wel." Na de lunch gingen ze verder en gingen een gebouwtje in waar bepaalde reptielen werden getoond. Er was niemand anders en het was er muisstil. Ineens hoorde Tessa een sijpelend geluid uit Taco's richting. Ze had heel goed door wat hij aan het doen was. Zelf moest ze inmiddels ook wel nodig, ging even heel duidelijk voor staan en plaste er flink op los. "Ik volg je voorbeeld," zei ze glimlachend. "Yvonne," ging ze verder, "ik ben nu toch wel aan een schone luier toe. De mijne is kletsnat." Taco zei ook dat hij verschoond wilde worden.

"We hebben een probleempje bedenk ik me nu," zei Yvonne, "want hier in de dierentuin is helemaal geen plek waar ik jullie makkelijk kan verschonen zonder dat iedereen het ziet." Taco stelde voor om dan maar terug naar de auto te gaan. "Maar het is nog veel te vroeg," zei Tessa, "ik heb nog lang geen zin om weer terug naar huis te gaan." Taco zei dat ze ook nog niet bij Tessa's neefjes geweest waren. Tessa kneep hem vervolgens venijnig in zijn arm en zei "Apekop!" "Geen ruzie gaan zitten maken zeg," zei Yvonne op een beetje strenge toon, "anders gaan we nu meteen huiswaarts en doe ik jullie luiers daar pas af." "Laten we toch maar teruggaan naar de auto," zei Taco, "dan gaan we daarna wel iets anders doen." Toen ze weer bij de auto in de buurt waren zei Tessa "Ik wil nog wel vaker in een luier op stap. Mogen we een andere keer nog eens mee?" "Natuurlijk," zei Yvonne. "Okee, leuk," zei Tessa, "maarehh... ik heb nu eigenlijk niet zo'n zin meer in die luier." "Dan moet je toch nog even doorzetten," antwoordde Yvonne, "want jullie krijgen zo meteen gewoon weer een schone luier om. Jullie hebben allebei zelf gezegd dat jullie een hele dag in de luiers wilden rondlopen. Dan moet je dat ook volhouden."

Er was geen andere plaats mogelijk om verschoond te worden dan de achterbank. Tessa trok een zuur gezicht toen haar droge luier weer werd omgedaan. Taco leek er nog net zo van te genieten. Toen het allemaal klaar was reed Yvonne naar een groot veld aan een meertje, waar ook een aantal picknicktafels stonden. "Ik heb nog wat fruit in mijn tas zitten, dat was ik helemaal vergeten. Hebben jullie trek in iets?" Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Toen ze het op hadden maakten ze nog een wandelingetje, maar toen was het echt tijd om naar huis te gaan.

Op de terugrit kregen Taco en Tessa ineens zin in een kietelpartijtje. Tessa wist dat ze zich nu niet hoefde in te houden. Ze moest ontzettend lachen en kon daardoor natuurlijk haar plas niet inhouden. Heerlijk! "Zo ken ik jullie weer," zei Yvonne, "maar doe dat de volgende keer even ergens anders. Als ik nu de bocht om ga dan kunnen jullie je nog bezeren. Maar, Tessa, je bent vast blij dat ik je toch een luier heb omgedaan." Ze zei dat dat inderdaad zo was en dat ze het nooit eerder zo lekker had gevonden om in een luier te plassen dan dit moment.

Toen ze thuis waren aangekomen en naar binnen stapten zat Rob al in de huiskamer. Taco schrok hier toch een beetje van. "Hoi schat," zei hij tegen Yvonne, "heb je het leuk gehad?" "En jullie," zei hij tegen Taco en Tessa, "hoe was het voor jullie om een hele dag in een luier rond te lopen?" De kinderen keken elkaar enorm verbaasd aan. "Hoe weet jij dat?" vroeg Taco. "Jongen, Yvonne en ik hebben geen geheimen voor elkaar. Ze heeft het me gewoon verteld," antwoordde hij. Het verbaasde hem dat ze het de kinderen niet verteld had. "Tsja, het is me helemaal ontschoten," zei ze. "Vind je ons dan niet raar," vroeg Tessa, "want ik schaam me dood dat ik dit leuk vind. Als mijn moeder, of kinderen op school hier achter komen dan ben ik meteen al mijn vriendinnetjes kwijt." "Wanneer ik dit raar zou vinden was ik nooit met Yvonne getrouwd," antwoordde hij. Hier begreep Tessa niets van.

Yvonne nam het over. "Ik hou ook van luiers," zei ze, "en ik heb er vandaag ook de hele tijd een om gehad. Toch wel mooi dat jullie dat niet door hadden." "Ik dacht in het reptielenhuis dat ik een beetje gekraak hoorde," zei Taco, "maar ik wist het niet zeker." "Dat heb je dan goed gehoord," antwoordde Yvonne. "Hoe kan het nou dat je het niet raar vindt," zei Taco tegen Rob. "Yvonne wist dat ze het nooit geheim kon houden," antwoordde hij, "toen we elkaar net kenden heeft ze me met de grootste moeite verteld dat ze vanaf haar kleutertijd naar de luiers terug verlangde." "Rob was zo verliefd op me dat hij helemaal niet bij me weg wilde," vulde Yvonne aan, "hij ging zelfs met me mee toen ik met een psychiater ging praten." "Wat is dat nou weer?" vroeg Tessa. "Dat is een dokter die mensen behandelt die ziek zijn in hun hoofd," legde Rob uit, "en dat is geen geintje. Sommige mensen moeten hun hele leven medicijnen slikken om een normaal leven te kunnen leiden." "Er mankeerde volgens die meneer niets aan me," ging Yvonne verder, "dus we moesten het maar accepteren."

Yvonne vertelde dat ze sindsdien altijd luiers voor zichzelf in huis had gehad en er een omdeed wanneer ze daar zin in had. Dat was heel wisselend, soms wekenlang helemaal niet, dan weer dagen achtereen. "Ik sta alleen niet toe dat ze er in slaapt," zei Rob, "want ik heb er zelf niks mee. In bed wil ik die dingen niet zien. Maar voor de rest mag ze van mij haar gang gaan." Ze vertelden dat ze het wel strikt geheim hielden, want niet iedereen zou er evenveel begrip voor hebben.


Tessa en Taco keken elkaar glimlachend aan. "Het is nu weer tijd om de luiers uit te doen," zei Yvonne. "Wat je nu nog moet mag je er in doen, anders nog even kort onder de douche." Tessa moest niets meer en vond het enorm jammer dat ze niet nog eventjes kon poepen. Toen ze zich boven na het douchen weer aankleedden zei Taco "gaaf hè?" "Jaah," antwoordde Tessa, "ik begreep ineens meteen waarom ze ons zo graag helpt." Ondertussen fantaseerde ze verder. 'Als ik toch eens op vakantie kon waar ik niemand ken,' dacht ze, 'en dan een week lang niet naar de WC hoeven maar lekker alles in een luier doen.' Ze zou het een keer aan Yvonne vragen. Maar voor nu was ze al heel blij met haar luier-vriendje en ze keek al uit naar wat er nog ging komen.


einde
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
leuk dat je weer verder bent gegaan met Tessa s kant van het verhaal.
Ga maar snel verderhttp://www.ab-dl-tb-club.nl/Smileys/default/dance.gif
 
Bovenaan