Weekendje weg

 • Onderwerp starter Augur_DL
 • Startdatum

Hoe goed is dit verhaal?

 • 1

  Stemmen: 1 33,3%
 • 2

  Stemmen: 0 0,0%
 • 3

  Stemmen: 0 0,0%
 • 4

  Stemmen: 1 33,3%
 • 5

  Stemmen: 0 0,0%
 • 6

  Stemmen: 0 0,0%
 • 7

  Stemmen: 0 0,0%
 • 8

  Stemmen: 1 33,3%
 • 9

  Stemmen: 0 0,0%
 • 10

  Stemmen: 0 0,0%

 • Totaal stemmers
  3
A

Augur_DL

Guest
geschreven door: Ben


'Zin om samen terug te gaan naar je kindertijd? Aangeboden: totale ontspanning voor twee personen door strenge volwassen vrouw' Deze advertentie had onmiddellijk zijn nieuwsgierigheid gewekt en hij had meteen besloten zijn vriendin hiermee te verrassen. Met zijn twee stonden ze op de bewuste dag voor de grote deur. Ze belden aan en een lange vrouw deed met een glimlach open. Zo, daar zijn jullie, kom binnen. De vrouw ging ze voor naar een grote kamer waar een haardvuur brandde en nodigde hun uit aan de eettafel plaats te nemen. Zo, jullie lusten vast wel een kopje thee!

Even later kwam de vrouw met een dienblad met twee kopjes thee terug. Nou, dan ga ik me nu even omkleden zij de vrouw. Enige tijd daarna kwam de vrouw weer binnen. Ze was nu in een kort zwart rokje gekleed met een stel hoge zwarte laklaarzen die tot haar knie kwamen. Om haar bosten zat een zwarte lak BH en in haar rechterhand hield ze een klein zweepje vast.

Ze keek hen uitdagend aan. Zo, zij de vrouw kleedden jullie je maar even helemaal uit. Verbaasd keken zij elkaar aan, maar de toon van de vrouw duldde geen tegenspraak en gehoorzaam begonnen zij zich beide uit te kleden. Daarna gebaarde de vrouw met haar wijsvinger dat hij mee moest komen en bracht hem via een gang naar een deur achter in het huis. Achter de deur bevond zich een kamer en toen de deur openzwaaide begon zijn hart onmiddellijk te bonken in zijn keel. De kamer zag eruit als een echte babykamer.

Aan de wand stond een commode met een dik plastic aankleedkussen erop. Boven de commode was een plank gemonteerd waarop twee stapels grote dikke witte luiers lagen. Daarnaast lagen diverse plastic broekjes en babykleertjes netjes op stapeltjes opgevouwen. In de hoek stond een grote box waarin diverse kinderspeeltjes lagen en bij het raam stond een groot babyledikant met hoge spijlen. Hij was inmiddels rood aangelopen.

De vrouw gebaarde hem op een klein kinderstoeltje in de hoek te gaan zitten en liep vervolgens de kamer uit. Even later kwam ze terug met zijn vriendin en dwong haar op haar handen en knie te gaan zitten. Door met het uiteinde van haar zweepje kleine tikjes tegen de billetjes van zijn vriendin te geven dirigeerde de vrouw haar nu kruipend richting de commode en dwong haar daar op te gaan liggen.

Zo, dan zullen we jou eens even een schone luier aantrekken! Maar eerst zullen we je billetjes eens even insmeren. Uit van de laden van de commode pakte de vrouw een grote fles met babyolie spoot een grote straal op haar handpalm. Langzaam begon zij nu haar billetjes in te smeren die steeds meer begonnen te glimmen. De handen van de vrouw bewogen zich nu richting het kruis van zijn vriendin, die hierop zachtjes begon te kreunen. Bah, stoute baby! Abrupt deed de vrouw een babyspeen in de mond van zijn vriendin waarop zij met kreunen ophield.

Vervolgens pakte de vrouw een grote witte luier van de stapel, vouwde de achterkant open en schoof hem onder haar billen. Behendig haalde ze nu de voorkant van de luier tussen haar benen door en maakte de luier met de plakstrips dicht. Zijn vriendin maakte nu aanstalten om van de commode af te stappen. Met een ferme tik in haar gezicht corrigeerde de vrouw haar onmiddellijk.

Ik ben met jou nog niet kaar zij ze beslist. Van een andere stapel haalde ze nu een wit plastic broekje met drukknopen en dierenfiguurtjes. Ze schoof de achterkant onder de billen van zijn vriendin en drukte met haar hand haar beentjes uit elkaar en haalde de voorkant van het plastic broekje tussen haar benen door. Handig klikte ze nu de drukkers aan de zijkant vast. Zie zo, nu ben je een mooie baby! Ze gaf nu een klein tikje tegen haar achterwerk ten teken dat ze van de commode af mocht komen. Ze begeleide zijn vriendin nu naar de box en dwong haar hierin plaats te nemen.

Uit een kastje haalde de vrouw een setje handboeien en woedend keek zijn vriendin toe hoe haar handen werden vastgemaakt aan de spijlen van de box. Zijn vriendin zag er nu belachelijk uit. Ze zat naakt alleen met een luier aan geboeid in de box en kon voorlopig geen kant op. Zo zij de vrouw, dan zullen we die andere baby eens even ophalen!

Met grote passen liep ze nu naar hem toe en keek hem streng in de ogen aan. Kom jij maar even mee! Ook hij werd nu kruipend naar de commode gedirigeerd en gedwongen op het aankleedkussen plaats te nemen. Nadat zijn billetjes met babyolie waren ingesmeerd kreeg ook hij een grote witte luier aan met hierover een wit plastic broekje. De vrouw dwong hem nu bij zijn vriendin in de box in te stappen. Hij omhelsde zijn vriendin en drukte de voorkant van zijn luier tegen de hare aan.

Hij voelde nu hoe zijn vriendin haar plas langzaam in haar luier liet lopen. Onmiddellijk kreeg hij een erectie en liet ook zijn eigen plas nu vrijelijk in zijn luier lopen. Kreunend begon hij tegen de natte luier van zijn vriendin heen en weer te bewegen.

Steeds harder begonnen ze nu beide te kreunen en even later kwamen ze allebei met grote schokken in hun luier klaar. Liggend in de box met hun natte luiers omhelsden ze elkaar en vielen in een diepe, ontspannen en gelukzalige slaap.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Monkeybaby Weekendje weg Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
D Weekendje weg Pub 3
E Weekendje weg met daddy 16+ Verhalen 25
J Een weekendje weg.... W 89
E Mijn weekendje weg... M 20
Vanderlegt Weekendje Drenthe, alleen. VVV 10
K vreemd weekendje oppassen V 6
D weekendje bij oppasouders Tiener Baby's / Luierliefhebbers 2
O Luierweekendje weg W 6
knolletje Beetje terug van weg geweest:) Voorstellen 11
P Weekje geluierd weg in nederland Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 21
AB / DL25 Laatste topic over: Niet luisterende leden die nieuwe leden weg jagen Algemene info 130
pietje precies Dagje geluierd weg Pub 3
W niet nieuw maar tijd weg dus opnieuw voorstellen Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 10
Lookie Is de ABU lavender weg? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
Pup Aandrang om te plassen gaat maar niet weg? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
pietje precies Heeft iemand leuk idee dagje weg Aanbevolen 3
D Luiers weg gooien Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 31
Little Endy smileys en opties voor letters weg bij bericht maken? VVV 1
I Dagje geluierd weg 16+ Board 10
Berth Huggies weg? Luiers 4
misterx Speentjes weg? Vragen & Info Shop 5
luiergek1 Terug van weg geweest Voorstellen 2
misterx Terug van weg geweest (Dd/Cg en DL(?)) Voorstellen 7
incobaby Prijs weg geven in Rotterdam Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 13
1 Vieze luier weg doen Broekplassers en Poepers 19
P gratis attends soft4 ong 120 st anders gooi ik e weg Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
C Een ballenbak voor volwassenen op de openbare weg, ................ Algemeen 6
S een weekje weg W 13
Wil_93 Waterdruk weg in Leeuwarden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
R terug van weg geweest Voorstellen 5
A dagje weg Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
kageboshi val je ook eens weg als je muziek luistert? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
diaper ed alles compleet, gevoel weg. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 17
babybenz110 Luier langs de weg Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 25
diaper ed hotdiapergirls.com wie heeft dit weg gehaald en waarom ? moderator talk 2
goeie Weg naar huis Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
jedio Ben weer terug van lang weg geweest ;) Voorstellen 4
gioman ik ben tijdelijk weg (weet niet waar het hoort) Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
K Op weg naar de sneeuw O 11
A Waar gooien jullie de vuile luier weg? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 36
DL_Michel Verhaal Klaar een Dagje weg D 0
Similar threads


Bovenaan