Klaar met school? Terug naar het baby zijn!

Little Endy

a smol fragile Enderman in a big angry world
13 november 2016, 17 over 5 's middags
Het is me gelukt! Ik heb met behulp van de advertentie op het dorpsprikbord toch een vriend gevonden die wel geïnteresseerd is in het vlak van ageplay. Ik had mijn mailadres er ook maar opgezet, en dat diegene een foto moest sturen, en ongeveer een kwartier of zo geleden kreeg ik dus een mail van ene Maverick die wel geïnteresseerd in mij was. Ik kan nu echt van mijn bureaustoel springen van geluk, zo blij ben ik!
Anyways, Maverick is net iets ouder dan ik (tweeënhalve maand verschil), heeft donkerblond haar tot op zijn schouders (dat vind ik altijd zo ontzettend gaaf!), en wil momenteel meer te weten komen op het vlak van ageplay en infantilisme, dus dat is volop fantastisch! Ik kan niet wachten tot ik 'm in het echt zie, en we gaan samen via de chat een datum prikken waarop dat kan. Ik kan nogmaals niet wachten, zo leuk is dit!
Ook kan ik niet wachten tot ik dit aan mijn vrienden vertel die al ageplayouders hebben op het vlak van liefde (vooral aan Kara en Eve), en natuurlijk ook aan de rest die mij als klein meisje kent. Dit is serieus gewoon één van de beste dagen van mijn leven, en dan heb ik wel even het recht om er trots op te zijn.

2 voor 9 's avonds (slot)

Ik was te nerveus om nog te wachten, dus ik was naar aanleiding van het huisadres in de mail maar om 6 uur bij Mave langsgegaan (in kleine-meisjes-kleding en met alle benodigde spullen bij me natuurlijk), en ook hij was zo ontzettend blij om mij te zien. We hebben heel lang gepraat om elkaar beter te leren kennen, uiteraard met een lekkere bak thee in onze handen, en we zijn echt een perfect pair voor elkaar, is hier allemaal uit gebleken.
Wat we niet van elkaar wisten was onze gelijke nervositeit over wanneer we elkaar nou voor het eerst echt zouden zien, maar we hebben wel een paar data geprikt op welke we af gaan spreken.
Mave vond mij al gelijk schattig toen ik binnenkwam. Ja, dûh, daar kleed ik me toch ook voor, om een schattig klein meisje te zijn! Ik moest al gelijk lachen om die opmerking, en ik zal hem goed onthouden, net als dat ik mijn wang vast nooit meer zal wassen van de eerste zoen. Ik voel me één en al geweldig, en laat het alsjeblieft zo blijven!

The end.

Afsluitende editor's note: dit verhaal heeft van al mijn geschreven verhalen de meeste hoofdstukken (31 in totaal!), en dat is voor mij het hoogste record! dance
 

Little Endy

a smol fragile Enderman in a big angry world
Klaar met school? Terug naar het baby zijn! (edit met vergeten hoofdstuk :eek:)

Editor's note: ik had de hoofdstukken zojuist nageteld... ik bleek er gek genoeg toch één vergeten te zijn! Whoops! In ieder geval hoop ik dat jullie 'm desondanks toch leuk vinden! :eek:

14 november 2011, 4 voor half 6 's middags
Ik ben vandaag pas bij Britta geweest, omdat ze op de andere dagen het druk had met leren en de hele ding-dong. We hebben bijgepraat onder genot van een glas sap, en ik vertelde over hoe ik laatst kleurentelevisie heb gekregen. Britta had dat ook, en het hele dorp schijnt het fijn te vinden om dat nu te hebben.
Britta had mij verteld dat ze vandaag op school een meisje had leren kennen dat thuis les kreeg, en die schijnt bij Eve in de buurt te wonen en haar regelmatig te bezoeken. En ja, dat was precies hetzelfde meisje met wie Eve met Halloween langs de deuren ging, al kende ik die twee nog lang niet, Britta wist het wel goed, wat mij best wel benieuwd maakte.
Verder praatte Britta eigenlijk alleen maar over haar vriendje Sophocles, door wie ze volgens mij een beetje geobsedeerd is. Hoort dat bij echte verliefdheid? Ik weet het niet, want ik heb tot op heden nog niemand. Nou ja, mijn vriendinnen, maar ik denk dat je weet wat ik bedoel.
Hierna had ik Britta even geholpen met verder leren, want sommige vakken daar was ze niet zo heel goed in, en haar spelling viel ook redelijk tegen, dus ik moest best wel vaak alles verbeteren, en dat veroorzaakte bij mij behoorlijk wat lachbuien.
Ik hoop van harte dat Britta komende zomer ook slaagt, zodat ook wij samen meer tijd met elkaar kunnen doorbrengen!

7 voor half 11 's avonds
Vraag me niet waarom ik nog zo laat wakker ben. Wat Britta me had gezegd over een meisje dat zij via Eve heeft leren kennen, zette me aan het denken. Ik associeerde het met het verhaal van de zoon van de oude dief, over zijn zus die haar dochter altijd thuis liet. Zou zij dan thuis les krijgen? Anders zou het wel een beetje zielig zijn, dat ze niet zou kunnen lezen of zo. Dat ze technisch gezien eigenlijk nog maar een kleuter of zo is, terwijl ze inmiddels al bijna 11 of zo is. Ach, het is maar wat ik me afvraag, ik moet er maar niet teveel over nadenken, ik zie wel.
Waarbij ik me nu in één keer afvraag waar die zoon nou is, want hij is na bijna een jaar nog steeds niet terug! Dan vind ik het bij deze wel zielig voor dat meisje dat ik nog steeds niet ken, dat zij haar oom kwijt is en zelf ook niet weet waar hij is, wat er met hem gebeurd is, zeg jij het maar.
Allemachtig, ik voel de jaloezie al borrelen over dat meisje. Nee, ik zet dat maar opzij, anders slaap ik 's nachts niet meer. Spreek je later.
 
Bovenaan