Lotte heeft geen tijd

randomguy95

Nieuw lid
Hoi iedereen! Ik heb al een hele tijd een account, maar nog nooit wat gepost. Ik houd er van om verhalen te schrijven, maar houd ze meestal voor mezelf. Vooral omdat ik ze nooit durfde te plaatsen. Maar ik dacht: Misschien moet ik die stap maar eens zetten. Ik heb geen idee of dit verhaal op de juiste plek staat, want er komen (nog) geen luiers in voor. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!


1. Lotte heeft geen tijd

Vanavond mag ze weer dansles geven. Daar heeft ze altijd erg veel zin in. Werken met die kinderen is wat ze het allerliefste doet. Vandaag is ze wel wat aan de late kant. Ze is net begonnen aan haar studie en college liep vandaag wat uit. Ze werkt snel haar bord boerenkool naar binnen en kijkt op de klok. “Heb ik nog tijd om te… eigenlijk niet.”, denkt ze. Meestal gaat ze voor de zekerheid even naar het toilet voor de nummer 2, voordat ze dansles geeft. Want tijdens de les kan ze de kinderen niet alleen laten.
“Nouja ik hoef ook niet echt en ik ben een volwassen vrouw. Ik ben 19. Ik poep echt niet zomaar in mijn broek.”, denkt ze. “Ik kan het dan echt wel even ophouden.”

Zodra ze in de danszaal is zet ze alles klaar. Direct daarna druppelen de eerste kinderen ook al binnen. “Hoi juf Lotte!” klinkt het vrolijk. “Hai Lisa”, zegt Lotte vriendelijk. Haar buik voelt nu al een beetje zwaar aan. Ze moet nu toch wel een beetje. “Nouja, dat wordt ophouden.” denkt ze.
“Hebben jullie de pasjes al een beetje geoefend?” De meeste kinderen knikken.
“Mooizo, dan gaan we ze even doen.” Lotte zet de muziek aan en ze beginnen te dansen. Ze krijgt het toch wel een beetje zwaar. Ze kijkt op de klok. Nog drie kwartier. “Oh jeej ik hoop dat ik dat volhoud.” denkt ze. Ze moet nu echt wel poepen. Ze voelt dat er zich een beetje gas achter haar sluitspier verzameld. “Kan ik zachtjes een scheetje laten?”, denkt ze. Ze probeert het voorzichtig, maar de danspasjes zijn te heftig en voorzichtigheid is lastig. Tijdens het dansen moet ze vooroverbuigen en plots klinkt er een harde knetter. De scheet was veel harder dan ze dacht. De kinderen lachen. “Wie was dat?!”, zegt één van de kinderen. Niemand zegt wat. Ze dansen verder. Tijdens de pasjes ontsnapt er af en toe een zacht scheetje. Niemand heeft wat door. Niemand schijnt het ook te ruiken. Het liedje is afgelopen.
“Nou dat ging erg goed hoor!”, zegt Lotte. Ze legt uit aan de kinderen waar de probleempuntjes nog lagen. Ze wil de kinderen eigenlijk nog een keer laten dansen, maar ze weet niet of dat verstandig is. Na het laatste scheetje is haar pijnlijk duidelijk geworden wat er nu aan komt. Het geeft namelijk al kopjes. Ze begint ook best wel flinke kramp te krijgen. Ze kijkt op de klok. Nog een half uur. “Oh shit, dat houd ik nooit vol! Ik kan niet in mijn broek poepen bij al die kinderen. Dat kan echt niet!”, denkt ze.
“Wat gaan we nu doen, juf?”
Lotte moet snel iets bedenken. Ineens heeft ze een geniale ingeving.
“Kinderen. Zullen we een spelletje doen?”
“Jaaa een spelletje!”
Dat het spelletje niks met dans te maken heeft, dat maakt de kinderen niet uit.
“Oké kids, we gaan omgekeerd verstoppertje doen. In plaats van dat er één telt, tellen jullie allemaal samen en moeten jullie daarna samen mij gaan zoeken. Om het eerlijk te houden moeten jullie wel helemaal tot 100 tellen.”
“Klinkt leuk!”, zegt een leerling.
“Ja toch?! Ga allemaal maar met de ogen dicht tegen die muur staan met je rug naar mij toe en tel dan samen tot honderd. Oké doe maar!”
De kinderen staan nu allemaal met de ogen dicht naar de muur en met de rug naar Lotte. “Ik heb ongeveer anderhalve minuut om dit voor elkaar te krijgen.” Denkt ze. Ze loopt even kort de berging in, pakt een plastic bakje en gaat weer op dezelfde plek staan. Ze moet namelijk de kinderen in de gaten kunnen blijven houden. Ze doet haar broek iets naar beneden tot net voorbij haar billen, houd het bakje onder haar kont en ze ontspant. Een gigantisch grote drol glijd met een beste snelheid tussen haar billetjes vandaan zo het bakje in. Het was te zien dat er hoge druk achter zat. Nog een drol volgt, bijna net zo groot. Dit gaat nog wel heel even zo door. “Dit is zo raar..”, denkt ze. “Ik sta gewoon in een bakje te schijten met 10 kinderen voor mijn neus die aan het tellen zijn.”
Nog een klein drolletje floept er uit en dan is ze klaar. De kinderen zijn ondertussen bij 80, dus ze moet opschieten. Ze verstopt het bakje onder een kast en gaat zelf op een iets te duidelijke verstopplek zitten.

De kinderen zijn klaar met tellen en binnen enkele seconden is Lotte gevonden. “Goh ik ben hier wel slecht in hè.” Zegt Lotte. “Zullen we nog een keer de dans doen? Daarna is de les ook afgelopen.

Aan het einde van de les neemt ze afscheid van de kinderen en stapt ze zelf ook op de fiets. Ze kan niet wachten tot ze kan douchen, ze heeft immers niet kunnen afvegen. Na ook nog gezweet te hebben voelt ze zich erg smerig. Opeens realiseert ze zich iets. “Het bakje!”
 

randomguy95

Nieuw lid
Even een vraagje voordat ik het volgende deel kan posten. Als er in het volgende deel masturbatie voorkomt, moet het dan naar 16+? Het wordt niet tot in de allergrootste detail beschreven.
 

Little Endy

a smol fragile Enderman in a big angry world
randomguy95 zei:
Even een vraagje voordat ik het volgende deel kan posten. Als er in het volgende deel masturbatie voorkomt, moet het dan naar 16+? Het wordt niet tot in de allergrootste detail beschreven.
Als het niet zo erg beschreven wordt hoeft het niet per sé naar 16+. Er zijn hier ook genoeg andere verhalen buiten die categorie die zo nu en dan ook wel 16+ elementen bevatten maar elders gewoon voor iedereen te lezen zijn.
Dit verhaal heeft overigens ook een interessant begin, ben nu al benieuwd naar de rest! !1
 

randomguy95

Nieuw lid
Het wordt erger
“Gelukkig lag het er nog.”, Denkt Lotte. Ze fietst terug naar huis nadat ze het bakje had opgehaald. Ze weet alleen niet echt goed wat ze er mee moet. In de tas houden en thuis snel de inhoud in de WC gooien dan maar. “Hopelijk hebben mijn ouders dan niks door.”, denkt ze bij zichzelf. Er rijd ineens een auto naast haar met haar mee. Ze kijkt opzij en ziet dat het een politiebusje is. “Mevrouw wilt u even stoppen?” Lotte stopt met fietsen. “Kan ik u helpen, agent?” vraagt Lotte vriendelijk. De agent is kalm en vriendelijk en legt uit wat er aan de hand is.
“Nou kijk. Je hebt je achterlicht niet aan en we zagen je niet goed. Het had wel heel erg fout kunnen gaan.”, verteld de agent. “Oh jeetje, sorry, krijg ik nu een bekeuring?”, vraagt Lotte met puppie oogjes. De agent kijkt zijn collega aan en daarna Lotte. “Nee hoor jongedame. Een waarschuwing.” Net als de agent weer in zijn auto wil stappen en Lotte verder wil fietsen valt Lotte haar tas van haar rug. Het bakje valt er ook uit. De agent pakt het bakje op en kijkt er naar. “Jongedame wat zit hier in? Je vervoert toch geen verdovende middelen hè?”
“Uhm uhm, nee hoor meneer.”, zegt Lotte zenuwachtig. “Nou..”, zegt de agent. “Je doet wel heel zenuwachtig.” De agent opent het bakje. Lotte voelt haar hart in haar keel. De agent ruikt er aan en deinst terug. Hij laat bijna het bakje vallen. “Oh mijn god! Gadver! Dat is stront!”, roept de agent. Kokhalzend staat hij op straat. Zijn collega moet een beetje lachen en loopt naar Lotte. “Hahaha waarom heb je een bakje poep bij je?”
“Shit”, denkt Lotte. “Moet ik ze nou de waarheid vertellen?”
“Nou weet je?”, zegt de agent. “Dat gaat mij ook helemaal niks aan.”
Lotte is opgelucht dat ze dat verhaal niet hoeft te vertellen. De kokhalzende agent is weer wat rustiger geworden en loopt weer naar Lotte. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt”, zegt de agent. “Waar woon je?”
“Kwartiertje fietsen nog.”
“Wij kunnen je ook wel even brengen. Zet je fiets maar in de bus.”
“Dankjewel meneer! Dat is lief van u!”

Eenmaal thuis stapt ze uit het busje. Ze lopen naar de voordeur. Moeder doet al open. “Wat is er gebeurt?”, vraagt moeder.
“Niks hoor”, zegt één van de agenten. “We brengen haar alleen even thuis. Fietsen met dit koude weer is ook niks. Hier heb je trouwens je bakje met stront terug.”
Lotte haar hart slaat over. Ze kijkt haar moeder aan en die kijkt erg verbaasd terug. “Dat mag je mij zo meteen gaan uitleggen, Lotte.”

Even later zit Lotte met haar moeder in de woonkamer. Ze verteld hoe het allemaal gebeurde. Van geen tijd hebben om naar de WC te gaan tot in het bakje poepen.
“Maar je dinsdag is toch altijd zo druk de komende tijd?”, vraagt moeder.
“Ja dat klopt, ja.”
Lotte ziet haar moeder denken. Ze wil iets zeggen, maar durft niet zo goed ofzo.
“Lotte, heb je er over nagedacht, om uhm… nouja een luier te dragen als je les geeft?”
“Wat zeg je nu?!”, roept Lotte met verheven stem.
“Nouja denk er maar eens over na. Je biologische ritme zit in de weg van je dagschema. Misschien is dat een oplossing.”
Lotte weet niet wat ze hoort. Een luier? Als een baby? Nee toch! Maar ze zei het echt.
“Denk er maar even over na, Lotte. Ik ga slapen. Morgen vroeg op.”, zegt moeder alvorens ze naar boven loopt.

Lotte zit nog even in de woonkamer. De TV staat aan maar ze krijgt niks mee. Ze kan alleen maar denken aan wat haar moeder zij. Het lijkt haar aan de ene kant gênant, maar ook wel weer opwindend ofzo.

De luier
Het is weer dinsdagavond. Lotte is net thuis van college en zoals gewoonlijk moet ze snel wat eten en door naar de dansschool waar ze les geeft. Ze loopt snel naar haar kamer om zich om te kleden. Ineens ziet ze iets liggen. Er liggen een paar luiers op haar bed. “Die heeft mam er vast neergelegd.”, denkt Lotte. Ze twijfelt even, maar trekt er toch één aan. “Ik kan het best één keertje proberen. Je ziet ze ook nauwelijks onder mijn joggingbroek.”

Het lesgeven ging ditmaal helemaal vlekkeloos. Geen ongelukjes of iets dergelijks. Alleen af en toe wat geborrel in haar buik, maar dat zal wel niks zijn.
Lotte loopt naar haar fiets. Ineens krijgt ze een krampje. Mexicaans eten en dan dansen was wellicht een minder goed plan. Ineens klinkt er een luid geborrel uit haar buik wat abrupt weer eindigt. Lotte krijgt grote ogen. Ineens voelt ze een gigantische druk tegen de binnenkant van haar sluitspier prikken. “Oh nee!”, denkt Lotte. “Volgens mij ben ik aan de diarree.”
In de hoop de wc te halen stapt ze zo snel als ze kan zonder concentratie te verliezen op de fiets en begint ze te trappen. De kramp wordt steeds erger. Golven van kramp en druk volgen elkaar op. Ze kan eigenlijk echt niet meer. “Ik ga het niet halen…”, denkt Lotte. “Ik doe het in de luier…” Om er geen totale rommel van te maken stopt ze met fietsen en stapt ze af. Ze gaat op de stoep staan met haar benen een beetje wijd en ze ontspant. Er klinkt een luide scheet gevolgd door een knisperend en borrelend geluid. De bruine smurrie spuit met volle kracht haar luier in. Voor haar gevoel komt er geen einde aan. Het is best veel. Ze voelt de warmte verspreiden langs haar hele billen en zelfs een beetje naar voren. “Voelt eigenlijk best wel opwindend”, denkt Lotte. “Best een stout gevoel zo midden op straat staan en poepen.”
Ze loopt het laatste stuk naar huis. Ze gebruikt de sleutel om zichzelf binnen te laten. Moeder heeft late dienst en is dus nog niet thuis.

Lotte is best enthousiast. Ze had nooit verwacht dat ze er daadwerkelijk van zou genieten. Na nog even een kwartiertje in de vieze luier te hebben gezeten besluit ze de luier weg te gooien en te gaan douchen. Door de opwinding rukt ze de kleren zo’n beetje van haar lichaam. Ze zet snel de douche aan, gaat zitten in de douche en begint gelijk te masturberen. Ze kwam nog nooit zo snel klaar als vandaag.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L Oppas lotte Voorstellen 19
1 Lotte en Thomas L 3
L Lotte, toch maar een luiertje L 5
D lotte, haar levens verhaal L 12
TedWheel Nog niet klaar Inmiddels heeft mijn vriendin mij een plasticbroek aangedaan. 16+ Verhalen 0
DLY85 Door luiers meer inzicht in jezelf krijgen, wie heeft dat ook? 16+ Board 11
bilie Hij heeft iemand anders. Tips gevraagd. Pub 14
Twanmann Wie heeft er verstand van plastic broekjes? Pub 4
S Help Post NL heeft vertraging Pub 28
adidaslover Wie heeft er ervaring met dating apps zoals tinder of zo? Pub 14
D Welk meisje heeft online behoefte en begeleiding? Contact advertenties 5
W Heeft iemand luiers voor mij Contact advertenties 17
joentje heeft er iemand luiers in omgeving almere/amsterdam Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
maxicosie Viral op social media: Man die ervoor gekozen heeft om als baby door het leven te gaan Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
D Op zoek naar luier liefhebber die 2e huisje heeft in zuidwolde Contact advertenties 0
DLY85 Winterdip; wie voelt hem, wie heeft er tips? Pub 35
broekie Wie van jullie,s plastc broekjes gebruikers, heeft wel eens Per ongeluk een plastic broekje mee gedroogd in de wasdroger? Plastic broekjes liefhebbers 3
Ares Wat heeft AB/DL je gebracht? (In positieve zin) Polls 8
Poobottom Mijn laatste poll heeft vrij veel reactie gehad, hier is er nog een Polls 9
K Drones... De nieuwe rage... Wie heeft eréén en wie niet? Pub 9
P Heeft iemand leuk idee dagje weg Aanbevolen 3
satin daiper lover wie heeft er nog sissy kleding te koop Contact advertenties 0
SNOOPY_ wie heeft er allemaal een dubbele FB-account!? Pub 6
dedikke1972 Zoek iemand (uit België) die ook liefdegevoelens heeft voor verzorgingskussens Contact advertenties 16
A hallo ik ben nieuwe hier/heeft iemand ook een paar tils voor mij Voorstellen 5
P Wie heeft waar al heerlijke sex gehad met pamper aan 16+ Board 9
DL25 MIJN MAMA HEEFT EEN OPPAS NODIG Contact advertenties 1
smartin luiers dragen op je werk zonder dat iemand het door heeft Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 24
Vroeger Welk merk luiers heeft jouw voorkeur? Polls 103
poepluier Pam von pers wie heeft daar ervaring mee ???? VVV 4
Lema Heeft iemand een bench? Contact advertenties 6
gommu wie heeft dit ook Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 7
Ares Heeft er iemand ervaring met lichtontharingsapparaten? Aanbevolen 2
DL25 CHATROOM HEEFT EXTRA KAMERS VOOR IEDEREEN WAT WILS! LEES Algemene info 0
U Wat heeft je voorkeur; jij zelf en/of iemand anders in een luier? Polls 13
Luier14 wie heeft hier allemaal istagram Pub 20
P miley cyrus bekend dat ze ab-gevoelens heeft. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
E Wie heeft ervaring met deze shop? Privatina Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 35
C Drijvend bed met grote teddybeer op Canal Paride, wie heeft er meer gezien op TV Pub 6
Pappie Heeft Nederland een ....? Pub 34
Laurens_ 1991 heeft iemand ervaring met de FormaCare Slip X-Plus ? Luiers 4
N wie heeft er ervaring met adult-baby-shop.eu? Winkels 10
luiers zijn lekker Weten jullie of de Tena Slip Maxi maat Medium nog een plastic buitenkant heeft Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 13
diaper ed hotdiapergirls.com wie heeft dit weg gehaald en waarom ? moderator talk 2
L Welke luier heeft meer absorbtie aan zijkant/voorkant voor de mannetjes? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
luiers zijn lekker Wie weet of de Tena Slip Maxi maat Medium nog een plastic buitenkant heeft Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 18
L Wie heeft er verstand van C+ programmeren? Pub 4
luiers zijn lekker Wie heeft er tips om te vertellen dat je graag luiers draag aan je ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
O Fantoom-lekage, wie heeft dat wel eens? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
T heeft iemand ervaring met beesana nachtluiers? Luiers 14
Similar threads


Bovenaan