Nog niet klaar “Baby Boy” op Kamp

Hoe goed is dit verhaal?

  • 1

    Stemmen: 0 0,0%
  • 2

    Stemmen: 0 0,0%
  • 3

    Stemmen: 0 0,0%
  • 4

    Stemmen: 0 0,0%
  • 5

    Stemmen: 0 0,0%
  • 6

    Stemmen: 0 0,0%
  • 7

    Stemmen: 1 25,0%
  • 8

    Stemmen: 0 0,0%
  • 9

    Stemmen: 0 0,0%
  • 10

    Stemmen: 3 75,0%

  • Totaal stemmers
    4

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Ik gebruik ook Zwitsal producten (o.a. zeep), niet vanwege één of andere ABDL connotatie maar omdat het kwaliteitsproducten zijn die aangenaam ruiken. Commentaar daarop heb ik nog nooit gekregen. Nou wordt er in mijn vak (internationaal chauffeur) ook weinig aan me gesnuffeld ;)
 
Deel 7
Bij het kamphuis aangekomen zoeken de jongens hun kamer. Ze hebben te horen gekregen dat ze in kamer blauw liggen (alle kamers hebben een kleur). Ze vinden de deur al gauw omdat er een lichtblauw geverfde boomstam aan de muur naast de deur geplakt zit. Als ze de deur openen zien ze dat de muren ook lichtblauw geverfd zijn. “Een echte jongenskamer” zegt meneer de Loze die achter hun staat.

Aan de zijkanten van de kamer staan twee stapelbedden, in het midden een los eenpersoonsbed. “Ik slaap liever niet boven” zegt Chris “ik ben bang dat ik eruit val”. Meneer de Loze kijkt hem met een glimlachje aan en zegt “pak jij dat ene bed maar. Dat is ook makkelijker met verschonen.” Nu kijken Levi, Robert en Jelle naar Chris. Meneer de Loze doet de deur dicht en zegt “Laten we een ding afspreken. Alles wat er in deze kamer gebeurt blijft in deze kamer. Misschien weten jullie het al van elkaar maar jullie dragen allemaal luiers. Dat blijft een geheim.” Robert kijkt zijn kamergenoten aan “Jullie ook?” “Alleen ’s nachts” zegt Levi en de ander vallen bij. Robert praat de anderen bij: “ik draag overdag een luierbroekje en ’s nachts een slip.” “Oh vandaar die Axe” zegt Chris, “zou jij ook moeten gebruiken stinkdier” snauwt Robert terug.

“Goed,” gaat de Loze verder. “Chris en Levi slapen sowieso beneden, wil nog iemand het vrije onderste bed.” Levi begrijpt nu dat de Loze er waarschijnlijk vanuit gaat dat hij geholpen moet worden. “Ik ga ook liever beneden” zegt Jelle. “Prima, dan ga ik boven” zegt Robert. “Ik doe mijn luier toch zelf om.” En hij snift.

“We gaan zo een kennismakingsspel doen en vanavond rond 10 uur naar bed. Dan om 2 uur vannacht wordt iedereen gewekt en doen we een nacht spel. We vertellen hier niemand over dus niet verklappen. Wat mij betreft hoeven jullie tussen tien en twee niet te slapen. Na het nachtspel komt mevrouw Steenkamp bij sommigen van jullie een luier om doen. Het idee van opblijven terwijl de rest van de leerlingen slaapt lijkt de jongens wel wat.

De rest van de dag vliegt voorbij en voor ze het weten is het tien uur. Als ze op bed liggen hebben ze het over verschillende leerlingen. Een beetje roddelen moet kunnen vind kennelijk ook meneer de Loze want hij praat vrolijk mee. “Ik ga pitten jongens, dit houd ik niet vol” zegt Robert en hij springt van het bed af en pakt een nachtluier uit zijn tas. De anderen kunnen horen hoe hij zich verschoont. De andere kamergenoten praten vrolijk door terwijl Robert ligt te snurken.

Rond twee uur wordt er op de deur gebonkt. Het is meneer De Boer die ze komt “wekken”. Behalve Robert zijn de andere jongens nog aangekleed en springen ze op. Robert stapt uit bed en doet zijn broek aan. Levi ziet dat het wat strak zit als dat maar niet opvalt. “Moet je niet iets uitdoen” zegt Levi tegen Robert “neejoh, niemand die het ziet, ik wil naar het spel” en hij rent voor iedereen de deur uit. Als ze bij de groep komen zien ze dat veel kinderen half aangekleed zijn en sommigen nog in pyama. Dan ziet Levi Linda aan komen lopen. Ze heeft duidelijk een luierbroekje onder haar pyamabroek. Uitgereken Linda, de pestkop van de klas. Sommigen lijken het ook te zien maar niemand zegt er wat van. Dan worden de kinderen in groepen verdeelt, Levi komt bij Jelle in de groep samen met nog een andere jongen uit 1B en twee meisjes.

In groepjes moeten de jongeren op zoek naar een schat in de buurt van de duinen van Texel. Met zaklamp, kompas en een kaart in de hand (hun mobieltjes moesten ze inleveren) vinden ze hun weg door de duinen. Als ze bijna bij de schat zijn duikt het groepje van Linda op die net voor hun groep op de schat duiken. Levi zou nou graag een foto willen maken van Linda en haar luierkontje maar helaas.

Terug op de kamer praten de jongens na over de spannende speurtocht. Levi vertelt over zijn observatie. “Dan viel het haar sneller op dat je met een pak luiers liep” zegt meneer de Loze. “Misschien kunnen we haar later deze week betrappen en dan een foto maken” fantaseert Jelle. Dan wordt er op de deur geklopt. Het is mevrouw Steenkamp “ik kom voor Chris en Levi”. Ze stapt de kamer binnen en doet de deur dicht. Dan stapt ze op Chris uit. “Nou doe je broek maar uit en geef je me luier.” Chris loopt naar zijn tas en pakt er een luier uit. Het valt Levi op dat het een hele witte luier is. Als Chris zich uitkleedt kijkt Levi snel weg. Hij hoort hoe mevrouw Steenkamp instructies geeft en hoe de plakstrips worden vastgemaakt. Dan stapt Chris nog even uit bed voor hij zijn slaapzak instapt.

“Zo en wie is Levi?” Levi stapt uit bed en pakt een Tena Slip uit zijn tas. “Jouw ouders hebben ook aangegeven dat je hulp nodigt hebt.” Dat wist Levi niet maar hij knikt bevestigend. Zonder dat mevrouw Steenkamp het hoeft te vragen doet hij zijn broek uit en vouwt de luier op zijn bed uit. “Goedzo, zo gaat het helemaal snel” zegt mevrouw Steenkamp als Levi bovenop de luier gaat liggen en zijn benen omhoog doet. Mevrouw Steenkamp vouwt heel zachtjes de delen naar elkaar toe, doet eerst de onderste plakstrips vast en schuift Levi in de juiste positie en bevestigt dan de bovenste strips. “Dat is het dan. Een goede nacht allemaal.” En ze stormt de kamer weer uit. Jelle zucht en zegt zachtjes “dan doe ik het zelf wel”, hij pakt een luier en duikt ermee zijn slaapzak in.
 

vino

Toplid
Een heel goed verhaal. Echt heel mooi beschreven.
Eventuele suggestie:

Linda "betrappen" met een natte luier, en dat ze het dan uitpraten, en elkaar niet meer pesten. (Misschien wel verliefd worden op elkaar, en dan elkaar verschonen).
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Prachtig, het onverwacht wekken herinnerd me aan net zo iets.
Halverwege de jaren 80 een weekje met de mytylschool naar Duinrell.
Wat we wel wisten dat er een dropping zou komen, ook was verteld wanneer dat zou zijn.
Enfin de nacht daarvoor worden we rond 11 uur ruw gewekt, er zou brand zijn dus moest er ontruimd worden.
Dat betekende zo snel mogelijk aankleden, nou je snapt de chaos, voor aan de camping gekomen bleek dat de dropping een nacht naar voren was gehaald.
Er zaten ook een paar leerlingen met incontinentie in de klas maar, dat terzijde.
Verder zoals gezegd prachtig hoofstuk.

:tmb:tmb:tmb:tmb:tmb:tmb
 
Deel 8
Om zes uur wordt Levi gewekt door een geluid van plakstrips die worden losgemaakt en een zacht gevloek. Hij kijkt met slaapogen om zich heen en ziet dat Jelle aan het rommelen is met zijn slaapzak. Ook meneer de Loze wordt wakker en vraagt zachtjes “Gaat het Jelle?” Jelle vloekt nogmaals en fluistert dan “Nee, mijn slaapzak is nat omdat die stomme luier lekte. Ik heb weer in mijn bed geplast verdomme!” De Loze probeert Jelle gerust te stellen “Geen probleem joh, we hebben reserve spullen bij ons. Ongelukjes gebeuren ieder kamp.” Jelle pakt zijn fles Zwitsal shampoo en gaat richting badkamer. Levie besluit hem achterna te gaan met zijn gele fles.

Ze zijn net in de badkamer als ze de deur horen opengaan. Daar komt Robert binnen met een fles Axe shampoo. “Goedemorgen heren, dat was weer een nat nachtje he.” En hij moet lachen om zijn eigen grap. Al gauw voegen andere kinderen zich in de douches en ze stoppen maar met opmerkingen over nattigheid.

Terug in de kamer ligt alleen Chris nog in zijn bed. Hij lijkt niks gehoord te hebben en slaapt rustig door. Het ontbijt is pas om acht uur dus praten ze nog wat over de speurtocht van afgelopen nacht en de nieuwe schoolgenoten. Om half acht begint Robert aan Chris te trekken. “Dude over een half uur gaan we ontbijten. Moet je niet douchen?” Chris humt wat en slaapt dan door. Robert houdt aan “wakker worden gast”. Chris lijkt nu te luisteren en stapt met een slaperige blik uit bed. Als hij in de kamer staat valt Levi op dat de voorkant van Chris luier helemaal geel is. Hij kijkt naar Jelle die met zijn hand voor zijn mond zit. “Ik verslaap me vaak” bekent Chris. “Dat verklaard een hoop” zegt Robert. “Ik ga maar douchen.” “Doe dat, wil je mijn shampoo mee?” Vraagt Jelle. Chris neemt de gele fles over als hij richting douche gaat.

Aan de ontbijttafel kan Levi zijn blik niet van Linda afhouden. Een meisje in de buurt vraagt “Ben je verliefd op haar ofzo?” Levi verplaatst meteen zijn blik naar meneer de Loze en neemt een flinke hap van zijn boterham met hagelslag.

Robert stapt van de tafel af en Levi ziet dat zijn luierbroekje een stukje boven zijn boxershort uitsteekt. Levi staat meteen op en gaat achter Robert staan. Hij fluistert wat aan de hand is. “Oh bedankt” fluistert Robert en hij trekt meteen zijn boxershort op. Dan pakt hij zijn spuitbus Axe en spuit onder zijn oksels. “Moet dat nu. Ik zit te eten” roept een jongen in de buurt. “Gatver” roepen twee meisjes. Robert maakt zich maar meteen uit de voeten.

Chris zit vlak naast Linda. Demonstratief haalt ze haar neus op. Ze doet het heel theatraal en heeft al gauw de nodige kijkers. Dan zegt ze luid zodat iedereen het kan horen “hey, we hebben er een baby boy bij”. Het meisje aan de andere kant van Chris valt bij “inderdaad, nu ruik ik zijn babyshampoo ook. Wel beter dan die pislucht!”
 
Laatst bewerkt:

Bedplasser91

Plasticbroekjesfan!
Ik verheugde me er al op dat alle vier jongens in bed zouden hebben geplast. En daar is het mooie nieuwe deel al! :dans

(En ik voel mee met Jelle. Dat is mij ook eens overkomen op schoolkamp, dat het gelekt had en mijn bed nat was!)
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
:tmb:tmb:tmb
Mooi stukje weer, benieuwd wie Linda op haar plaats durft te zetten.
Liefst met alle andere jongens en meisjes erbij.
 

Pierre

Superlid
Misschien is Linda niet de enigste en is er ook bij de dames een hele kamer voor bedplasters, dat herinner ik mij nog van een zeilkamp.

Daar hadden we een kamer voor bedplassende jonges en eentje voor meiden die 's nachts nog niet droog waren. Beide kamers werden altijd een half uur eerder als de andere kamers wakker gemaakt om in alle rust en ongemerkt te kunnen douchen. Enkel daardoor viel het op dat deze meiden kamer net als onze kamer eerder gewekt werd..

Pracht verhaal! Verder zo zou ik zeggen!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Schattige baby boy 29 jaar oud zoekt een mommy of dame om iets leuks te gaan doen samen Contact advertenties 0
diaperboy5 Onvolwassen baby boy zoek mamma/papa caregiver Contact advertenties 3
diaperboy5 Baby boy zoekt mommy/daddy caregiver Contact advertenties 4
MaxxToddlerLife Jongetje 21 zoekt Mama Contact advertenties 0
Luierkind_123 Baby boy op zoek naar zijn forever daddy Contact advertenties 15
B Baby Boy Voorstellen 15
A Daddy in Amsterdam voor leuke baby boy Voorstellen 0
max79 Baby Boy moderator talk 2
DL_Michel Geboorte van een Baby-Boy 16+ Verhalen 0
B Baby Benita stelt zichzelf voor Voorstellen 8
adultbabyboy Adult baby worden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
B Wil graag baby/peuter zijn Contact advertenties 0
Pup Baby spenen met grote tuit? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
luierboy25frl Wie draagt ook baby luiers Contact advertenties 4
A een dagje baby in Oost-Vlaanderen Contact advertenties 5
Y Kleding vinden Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Berth 5XL/ 6XL baby luiers. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
Pamperslove Pampers baby dry fan Voorstellen 2
Bart Baby zoekt daddy/verzorger voor aankomende zaterdag Contact advertenties 1
B Nog niet klaar Logeren bij Tante en Teun L 5
C 101-jarige Amerikaanse wordt steeds aangezien voor baby Pub 0
Runa Welk van de twee is beter, baby zijn of peuter zijn? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 51
Babyfairy Baby fairy hier! Voorstellen 23
BabyWinx BabyWinx op zoek naar contact Contact advertenties 6
B Iemand ervaring met online aankopen op Adult-baby-shop.eu ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
B Baby op zoek naar zijn Mama regio Lokeren, België Contact advertenties 3
Babyboy2024 Baby op zoek naar zijn Mama Contact advertenties 5
Berth baby luiers - volwassen luiers. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 8
durkje Beste winkel online voor adult baby rompers? Kleding 6
Pamperslove baby zijn Contact advertenties 15
L Baby jongen zoekt mama of papa Voorstellen 12
P Baby- en tienerluiers fotodump AB/DL Fotos 4
M Hey baby bttm hier Voorstellen 5
daddy1985 Voorstellen, Daddy Ben Voorstellen 15
P Gaat maat 7 baby luiers passen ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 16
P Welke baby luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
P Gebruikte baby luier moderator talk 24
diaperboy5 natte onderbroek bij denken aan ABDL/luiers/baby dingen 16+ Board 0
P Een echte film... The Baby uit 1973 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
tirinty89 Verhaal Klaar Verhaal over een Adult Baby Ethan (AI) V 3
AB Little Bartje Leuke baby zoekt vaste Daddy/ Mammie Voorstellen 1
AB Little Bartje Leuke baby zoekt vaste Daddy/ Mammie Contact advertenties 1
Cyril Archambault Verhaal Klaar Baby Harry’s ABDL-Adventure B 0
B Baby zoekt mommy of daddy. Contact advertenties 4
Haags_eigenwijsje Adult baby of little girl Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 2
Bab Diap Pampers baby-dry(TM) pants maat 8 Luiers 14
Y Verhaal Klaar Geen Baby Meer G 0
Kai_ABDL Een paar dagen 24/7 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
TransBabyPrinsesje Baby meisje zoekt naar een liefdevolle papa of mama Contact advertenties 12
Kai_ABDL Gezocht: Daddy in deze ABDL-wereld! Contact advertenties 5
Similar threads


















































Bovenaan