Anne en haar moeder

Super ANONIEM Konijntje

Vóór discussie, tegen dictatoriaal censuur!
Mijn complimenten Jeff, ik lees dit verhaal nu pas en het leest lekker weg en spreekt erg aan op mijn verbeelding. Voor mij een teken om de notificatie van dit topic aan te zetten. Hopelijk vind je in je drukke leven de tijd om het vervolg weer te schrijven. Heerlijk die cliffhangers die je trouwens elke keer gebruikt, daardoor wil ik (en velen anderen blijkbaar) snel het vervolg lezen.
 

Ivy

1 van de oprichters en organisators van de CBB
wouw wat een verhaal zeg in 1 ruk van begin tot eind gelezen. wat een gave veranderingen in je verhaal . mag ik vragen of je ook zo kunt schrijven dat de meiden steeds meer ongelukjes krijgen als ze volwassen zijn en uiteindelijk niet meer zonder luier kunnen. veder mijn complimenten voor het verhaal
 

Wolfje

Ik bijt als het moet
Ik heb net alle gelezen en vind dat je enorm goed schrijft en het leest ook fijn super bezig
 

luierdromer

Niet geschoten is altijd mis.
Hallo Jeff

Hoop dat je tijd en zin hebt, om weer eens een hoofdstuk te schrijven.
En te plaatsen.
Dit is een te mooi verhaal om zo maar te stoppen. https://www.ab-dl-tb-club.nl/Smileys/default/duim.gif
 

Jeff

Toplid
Hoi allemaal,

Het is dan eindelijk zover. Vanaf vandaag ga ik proberen weer verder te schrijven aan dit verhaal. Er is een hoop gebeurd het afgelopen jaar, waardoor het er steeds maar niet van kwam. Ik ga de draad weer oppakken en hoop snel een nieuw stuk van het verhaal te plaatsen.

Groetjes van Jeff
 

mrteacher

Beginneling
Wanneer vermoed je dat het nieuwe deel erop staat? Ik heb dit verhaal een tijd terug helemaal gelezen. Ontzettend leuke cliffhanger!
 

mrteacher

Beginneling
Je komt weer je belofte niet na vindt ik erg vervelen
Niet zo klagen.. Een schrijver bepaalt zelf wanneer hij/zij doorschrijft. Bovendien is doorschrijven iets anders dan plaatsen... Als ik inderdaad 1 ding heb geleerd is dat je sowieso geen beloftes moet doen... Mensen houden zich daar alleen maar krampachtig aan vast.
 

Jeff

Toplid
Beste papa Rover,

Ik reageer liever niet op dit soort berichten, maar bij deze toch even een kort antwoord: Zoals gisteren aangegeven ben ik weer gestart met schrijven. Een nieuw hoofdstuk schrijf ik niet in een dag, maar daar doe ik over het algemeen wat langer over. Ik kan in mijn vorige bericht nergens teruglezen dat het er gisteren, vandaag of morgen op zou staan. Even geduld a.u.b. Naar dat iemand gelijk over "beloftes" begint. Ik vind het erg leuk om verhalen te schrijven, maar ik was me er niet van bewust dat het bij sommige mensen zo veel losmaakt wanneer ik een nieuw hoofdstuk plaats.

Liefs,

Jeff
 
Bovenaan