Ik mag bij de buurvrouw een pamper dragen

jjcvdk

Nieuw lid
het zijn weer een aantal hele fijne en mooie hoofdstukken geworden dikkepamper ik zeg ga zo door en ik wil meeer van dit leuke en gezellige verhaal
 

suprima

Superlid
Nou nou dikkepamper dat zijn weer een paar pracht stukken die je hebt geschreven Ennio ben heeeeeel blij om te horen dat het zo goed met je gaat :peace
 

dikkepamper

Superlid
Deel 33

De volgende morgen kwam Karin ons wakker maken, ze stuurde de meisjes al naar de keuken, en maakte mij eerst klaar,
We zullen eerst jou pamper eens uitdoen hè Woutje, ze legde mij op het verzorgingskussen, en maakte mijn pamper los , ohhhhh geen plas zei ze , ik knikte van neen , straks gaan we zwemmen en naar de speeltuin hè zei Karin.

Joepie ! zei ik, dan hoef ik vandaag geen pamper hoor , ooooh dat is goed hoor , dan doe ik jou u zwemshort al aan en steek ik jou broek en slip in de sporttas, met een badlaken. Dat is goed zei ik . Karin hielp mij van de tafel en zei ga maar al naar de keuken dan kan je zo eten.

Ik ga eerst even naar het toilet zei ik , dat is goed hoor jongen zei Karin.

Ik kwam in de keuken en liep naar Mieke en naar Katy om goeiemorgen te zeggen,
Zo jij hebt jou zwemshort al aan zei Mieke, leuk . Ja zei ik , ik wil straks die waterglijbanen wel eens uit testen , Dan moet je eerst goed eten zei Katy, wat zou jij willen ? Cornflakes of een boterham met hagelslag, bijde zei ik , Goed zei Mieke zet je maar op een stoel dan breng ik het aan tafel , wat wil je drinken fruitsap of fristi ?
fristi zei ik .

Ik ging tegen Evelien aan tafel zitten, zozo je hebt jou zwemshort al aan, en heb je er een pamper onder? Vroeg ze , ik knikte van neen want we gaan straks zwemmen zei ik, en met een pamper aan gaat dat niet .

ohhhh dat gaat heus wel hoor zei Evelien, of wou je er geen dragen meschien.
ik heb tegen Karin gezegd dat het niet nodig was . zei ik . Echt !!!! Riep Evelien straks mag ik er ook geen dragen. Maar als jij straks jou badpak aan hebt en je hebt er een pamper onderaan dan ziet iedereen dat toch? En dat gaan de mama’s niet willen hoor.

Sofie werd naar de slaapkamer geroepen om ook aangekleed te worden, kom meid zei Katy, ik,zal jou pamper ook maar eens uitdoen hè. Sofie werd op het verzorgingskussen geholpen, en de pamper ging uit, zo geen plas zei Katy, neen knikte Sofie, maar ik moet wel dringend plassen nu zei Sofie, goed we zullen eerst naar het toilet gaan , Katy deed Sofie snel een sponsen broek aan zodat ze naar het toilet kon .

Toen ze terug op de slaapkamer kwam kreeg ze ook haar badpak al aan , geen pamper vandaag meid zei Katy, ohhh geen erg hoor zei Sofie, maar als we vanavond gaan slapen dan toch wel hè mama? vroeg Sofie, ja hoor dat is goed hoor zei Katy, wil jij enkel nog een pamper dragen om te slapen meschien?
Sofie knikte en Wout wil dat ook zei ze.

Ohhh dat is goed hoor !
Ga maar terug naar de keuken, dan maak ik een tas met jou spullen voor mee te nemen straks. ik ga jou wel nu eerst nog een shirt aan doen en doe maar een short aan .

‘Sofie kwam terug in de keuken, ze had haar gameboy bij en die van mij had ze ook meegebracht, hier jou gameboy zei ze , mag ik eens met jou spelletje van Mario kart spelen vroeg ze , dan mag jij met donkey kong spelen,

ohhhh dat is goed zei ik , Sofie liep langs Evelien om aan tafel te gaan zitten, ik heb mijn badpak al aan zei ze tegen Evelien, dan moeten we ons daar niet omkleden.

Heb je een pamper om? vroeg Evelien, neen knikte Sofie, ik wou er geen, want met dat badpak gaat dat niet echt hè , Evelien begon boos te kijken,

Kom jij ook riep Mieke naar Evelien, dan kunnen wij ons straks ook klaar maken om te gaan zwemmen, Evelien liep met stampende voeten achter haar mama naar de slaapkamer, Katy en Karin waren daar ook wat spulletjes bij elkaar aan het doen om mee te nemen, Evelien werd op het verzorgingskussen gelegd, en haar pamper werd los gemaakt, zozo dat is een flinke plas pamper hè, ja knikte Evelien, beter daar in dan in mijn bed Hè toch mama , dat is waar meid .

maar vandaag gaan we eens zonder pamper aan, ik zal ook jou badpak al aan doen en dan kan je zoals Sofie in short lopen en shirt , maar ik wil heel graag mijn pamper om zei Evelien boos , neen meid , Woutje heeft er geen om en Sofie ook niet.

Maar die willen geen pamper dragen vandaag zei Evelien, jij draagt er ook geen vandaag zei Mieke en begon Evelien aan te kleden. Evelien werd van de tafel geholpen, en begon met haar voeten op de grond te stampen, maar mama waarom niet!!! Omdat het niet kan met jou badpak aan zei Mieke boos , Geef mij dan een zwemshort en een shirt dan ga ik zo zwemmen, NEEN!! zei Mieke.

ze stuurde Evelien terug naar ons in de keuken,

Sorry zei Mieke tegen Karin en Katy voor mijn geroep tegen haar , maar ze wil soms veel te veel haar eigen zin , Geen erg zei Karin, soms moet je u boos maken, Wout en Sofie willen enkel hun pamper nog dragen als ze gaan slapen.

Ons Evelien ook dan , zo was het vroeger ook , ze heeft een paar weken kunnen profiteren van overdag een pamper te dragen en nu moet ze het maar terug gewoon worden.

‘Evelien kwam in de keuken, ik ben boos op jullie zei ze , ze liep ons voorbij en ging in de zetel zitten. Ik en Sofie keken eens naar elkaar en trokken onze schouders op en speelde verder op onze gameboy.

ondertussen hadden de mama’s hun ook klaar gemaakt, en we konden vertrekken om te gaan zwemmen op recreatie domein de plas .

‘Waar is Evelien vroeg Karin aan ons , ohhh die zit in de zetel ze is boos op ons zeiden Sofie en ik .

Ik liep naar haar toe, kom je mee we gaan vertrekken, ze zuchtte diep en zei pffffffff als het moet .

we liepen samen richting het domein, en heel de weg zei Evelien niets.
 
Laatst bewerkt:

dikkepamper

Superlid
Deel 34

We kwamen aan op het Recreatie domein De Plas . We liepen langs de bumper boten , en ik stond even stil om er naar te kijken, ohhhh die zien er echt leuk uit , zei ik tegen Sofie, komen jullie riep Katy ons na , we liepen terug tot bij de andere , we zullen ons hier eerst een leuk plekje zoeken hè ,

Karin nam een picknick lakentje en legde dat open , ook nam ze de badlakens en legde ze op de grond. Ik had mijn schoenen al uit gedaan en mijn shirt, want die waterglijbanen zagen er veel te leuk uit, Evelien en Sofie komen jullie vroeg ik . Sofie deed snel haar shirt uit en haar short , maar Evelien deed alles heel traag, maar heeeeel traag . Kom je nu nog vroeg Sofie, Evelien gaf een diepe zucht ja ik kom al zei ze .

We liepen samen naar een grote witte toren daar waren verschillende trappen die elk naar een glijbaan ging , op één glijbaan mochten we niet omdat die te steil was en omdat we te klein waren, maar er waren nog andere dus keuze genoeg, we gingen samen met zen drieën van de langste glijbaan, en toen we beneden in het water terecht kwamen, was Evelien, terug de gewone Evelien, ze lachte terug en we hadden heel veel plezier,

na een paar uurtjes te spelen met de waterglijbanen kregen we honger, en liepen we naar de mama’s, krijgen we een koekje vroegen we , ja hoor zij Katy of willen jullie liever frietjes eten vroeg Mieke, ohhhh frietjes riep Evelien, Karin stelde voor dat zij om de frietjes ging in cafetaria De plas , ik zal helpen dragen zei ik haar , ohhhh das lief van jou zei Karin. Maar ik zal Mieke vragen om te helpen, want als we voor iedereen frietjes moeten meenemen, ga je het meschien laten vallen, maar toch super lief van je dat je wil helpen.

Karin en Mieke kwamen terug met elk een dinner plate , met frietjes ketchup mayonaise, frikandel en een kaassoufle, die kaassoufle is voor Woutje zei Mieke en jullie hebben een frikandel, we aten alles lekker op , en ondertussen waren we ook opgedroogd, zullen we straks dan nog even naar die speeltuin gaan vroeg Karin aan ons , of gaan we terug naar het huisje, nog naar de speeltuin riepen Sofie en Evelien.

Ik deed mijn shirt terug aan , hielp Karin met de badlakens en het picknick laken Op te vouwen, ik nam mijn schoenen in de hand en liep op blote voeten. De meisjes hadden ondertussen hun short en shirt aan gekregen, en we liepen richting de speeltuin.

We moesten dan voorbij die bumper boten,en ik stond daar weer naar te kijken hoe leuk dat die wel waren , jij zou dat heel graag eens willen doen hè vroeg Katy aan mij, ik knikte van ja, en meisjes willen jullie dit eens doen, vroeg Katy. De meisjes zeiden mogen we dan nog naar de speeltuin, tuurlijk zei Katy. Oké dan willen wij dat wel doen hoor.

We moesten elke in een bootje apart zitten het was zoals in de botsauto’s op de kermis maar dan op het water. Super leuk . Ik had bij Sofie en Evelien zo hard tegen hen gebotst dat ze helemaal nat waren , maar ze vonden het niet erg .

toen onze beurt voorbij was gingen we nog even naar de speeltuin en dan terug naar het huisje.


Toen we in het huisje aankwamen moesten we eigenlijk bijna allemaal te gelijk naar het toilet, dus moesten we ons even ophouden, tot iedereen was geweest.

we gingen op het terras zitten en we kregen wat cola te drinken, en ook stonden er stukjes kaas en nootjes op tafel ,

Zozo zei Mieke ik ben trots op jullie, een hele dag geen pamper gedragen, ja zei Evelien maar nu wordt het wel tijd, het is al na 6u en thuis als het school is mag ik hem ook al dragen vanaf 5 u
De mama’s moesten lachen met de opmerking van Evelien,

Wil jij graag u pampertje al aan ? vroeg Karin aan Evelien, Evelien knikte van ja , oké maar dan gaan we eerst douchen, dan krijg je u pamper en dan gaan we daarna eten , goed , joepie joepie riep Evelien, en gaf Karin een dikke knuffel
 

omorashi en diaper lover

ik hoe van luiers en broekplassen/poepen
dit is 1 van de beste verhalen die is lees op dit forum.
Het evenwicht tussen te veel en te weinig luiers is perfect en je blijft ook verder schrijven zonder op te geven.
Je verzint ook elke keer weer een nieuw onderwerp waar je over kan schrijven.
Je lijkt me een heel creatief en verstandig persoon.
De boodschap die ik nog wil geven is: 'dit verhaal is super!'
groetjes
 

dikkepamper

Superlid
dit is 1 van de beste verhalen die is lees op dit forum.
Het evenwicht tussen te veel en te weinig luiers is perfect en je blijft ook verder schrijven zonder op te geven.
Je verzint ook elke keer weer een nieuw onderwerp waar je over kan schrijven.
Je lijkt me een heel creatief en verstandig persoon.
De boodschap die ik nog wil geven is: 'dit verhaal is super!'
groetjes
Thanks, het grootste deel van mijn verhaal is werkelijk gebeurd. Ik ben super blij dat je mijn verhaal leuk vind
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
L Mag ik jouw/jullie luiersletje zijn? Contact advertenties 12
J mailen mag altijd wie weet spreken we af Contact advertenties 1
P iedereen mag reageren welke lieve. strenge opass zoekt vaste sissy baby Contact advertenties 0
DL25 AUB allen even lezen '' WAT MAG IN EEN VERHAAL EN WAT NIET'' en wat te melden. ABDL Luierverhalen 20
R leuke vrouw gezocht die ik mag verschonen. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 23
K Mag dit nu niet of mag dit nu wel? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
pyrokenny foto's en of het mag Polls 13
R Je mag één wens doen...maar welke? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 82
D Mag ik me even voorstellen? Voorstellen 10
plasbroek.nl Mag ik mij even voorstellen? Voorstellen 12
J mag ik jullie echt gebeurde natte en vieze verhalen horen Tiener Baby's / Luierliefhebbers 6
Gwenny Je mag gelukkig zijn Pub 17
A Waargebeurd luier verhaal bij tante ABDL Luierverhalen 8
A Nog niet klaar Ervaringen bij mamamarja M 2
tijger122 tijger122 op bezoek bij mamamarja Contact advertenties 5
grasmaier Zoek leuke damen tussen 40 en 50 om luier te verschonen ook bij miin Contact advertenties 3
Baby Charlotte iemand nog bij nappies r us besteld laatste tijd? hoe lang duurde het voor je je bestelling binnen had? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 12
broekie Poll bij subkopje relaxen in info. Ideeën Bus 3
H Logeren bij oom en tante L 5
P Waarom kan ik bij 16+/18+ terwijl ik 13 ben? Algemene info 17
Luierikl Logeren bij Oma L 105
B Op bezoek bij opas mama 16+ Verhalen 3
Y Logeren bij Sven L 2
carg85 Goedkoop: Aanpasbare kleding bij M&S Winkels 13
J Op vakantie bij tante Celine O 135
Julia pvc extra's bij Suprima Plastic broekjes liefhebbers 19
geefmeluiers Fout bij terugkeren webshop vanaf ideal Vragen & Info Shop 5
L Betrapt en lekker luieren bij tante Monique ABDL Luierverhalen 9
broekie Blijf a.u.b. bij de topic (het onderwerp) Ideeën Bus 25
RPDL Verkeerd afleveradres bij ophalen ophaalpunt Vragen & Info Shop 7
diaper-lover2 Luier omlaag trekken bij #2 Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
tommie22 Afspreken nu bij mij thuis vlak bij Rotterdam Contact advertenties 2
nattebroekje Welke fantasieën heb je bij het dragen van een plastic broek? Plastic broekjes liefhebbers 31
dirkje87 luiers verschonen bij vrienden thuis Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
D woonadres opgeven bij bestelling aan ophaalpunt Vragen & Info Shop 5
K Wat voel jij bij luiers? Tiener Baby's / Luierliefhebbers 1
Poobottom Welke gevoelens brengen luier gebruik bij jou op? Polls 16
L Hulp bij verstoppen luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
Poobottom Hoe werd bij jullie thuis de jongens plasser genoemd Polls 13
D Ik stel me bij deze voor Voorstellen 12
Little Endy Luiers bij de V&D Winkels 17
Little Endy man-sized kinderstoel op display bij Prenatal Amersfoort Pub 5
L Kom jij bij mij over de knie? Contact advertenties 23
P Hulp bij slapen in luiers Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
The-boy555 Niet-ABDL partners bij luiermeetings Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
Ares Wat ga jij stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart? Pub 5
DL_Sheep Denk goed na bij het bestellen Aanbevolen 5
Little Endy smileys en opties voor letters weg bij bericht maken? VVV 1
L Verloren contact: Universiteit student die bij een jongen uit Breda was. Contact advertenties 1
Jesper Bij tante Joke 16+ Verhalen 114
Similar threads


Bovenaan