Verhaal Klaar op bezoek bij mama

Freddy

Nieuw lid
Bezoek bij Mama Marja

Na een contact via ab-dl-tb club heb ik een afspraak gemaakt bij Mama Marja.

We spraken af dat ik haar baby zou zijn en dat ik mijn eigen flesje en speen zou mee brengen. Tevens nam ik ook een pakje opvoedmelk mee en 2 potjes baby voeding ( 1 fruithapje en een appelmoes doperwtjes ) dit op eigen verzoek. Ik zou van 10 uur tot en met 15 uur haar baby zijn.

Ik vertrok ruim op tijd naar mama Marja en kwam gelukkig niet in de file. Ik was iets te vroeg en belde bij haar aan . De deur werd opengedaan en ze liet mij binnen. Ze vroeg of ik eerst koffie wilde waar ik positief op reageerde. Tijdens het koffie drinken maakte we kennis en spraken af wat de bedoeling was. We gingen naar boven, naar de baby kamer.

Daar binnen moest ik op bed gaan zitten, ze stopte de speen in mijn mond en ik was dus nu haar baby, ze begon mijn schoenen uit te doen, daarna volgde mijn trui en overhemd. Mijn hemd en mijn bovenlichaam was dus uitgekleed Ik moest gaan liggen en daar ging mijn broek en kousen uit. Als laatste mijn onderbroek. Nu lag ik dus geheel naakt op het bed.

Ze pakte wat baby doekjes en maakte mij schoon bij mijn piemel en billen. Vervolgen werden mijn piemel en mijn billen met crème ingesmeerd. Daarna nam ze een dikke nachtluier en schoof deze onder mijn billen en legde hem goed. Vervolgens nam ze de talkpoeder en strooide dat ruim over mijn onderlichaam. Daarna sloot ze de luier zeer zorgvuldig dicht. Paste perfect. Als laatste werd het verpakt met een plastiek broekje. Het geheel werd afgesloten met een mooi rompertje. Voor de koude vloer deed ze mijn kousen weer aan. Ze liet me even op bed liggen en haalde het flesje met warme opvoedmelk op. Ze ging op bed zitten en mijn hoofd moest ik op haar schoot leggen. De speen verdween uit mijn mond en de speen van de fles kwam er voor in de plaats. Ik dronk rustig het flesje leeg.

We gingen naar beneden waar ik plaats moest nemen op een relax vakantie stoel. Ze zetten een filmpje aan. Ik keek naar het filmpje en zij controleerde regelmatig of mijn luier nog droog was. Toen kreeg ik zin in mijn grote boodschap in mijn luier te persen, dit lukt goed, want ik was nog niet naar de wc geweest. Er volgde ook nog een flinke plas. Rond 11.45 uur kreeg ik een slab om en het potje baby voeding te eten. Het werd natuurlijk gevoerd en met wat de nodige morsvlekken op de slab. Nadat het op was werd er met de slab het gezicht schoon gepoest.

We gingen terug naar boven en mama sloeg tegen mijn bibs. Zo je hebt goed je best gedaan we zullen je eerst maar eens verschonen. Ik moest weer op bed gaan liggen en het rompertje werd open gemaakt. De plastieken broek ging uit en de luier werd los gemaakt.

Ze nam luierdoekjes en maakt mij van voren eerst schoon. Daarna moest ik mijn billen een stukje op tillen en schoof de luier iets naar onderen. Nu moesten de benen recht omhoog zodat de billen goed kon schoon maken. Daarna de benen weer omhoog want daar kwam weer de crème, de billen werden ingesmeerd. Toen ze daar mee klaar was nam ze een nieuwe nachtluier. Ik tilde mijn billen op en ze schoof deze op zijn plaats

Toen de benen weer op bed lagen, werd de rest ingesmeerd. De talkpoer werd in overvloed uitgestrooid en de luier werd gesloten. Ik kreeg de plastieken broek weer aan en het rompertje werd gesloten. Ik had nog steeds mijn speentje in mijn mond. Ik werd netjes goed in bed gelegd. Ik werd netjes ingestopt voor een middag dutje. Het was inmiddels 12.30 uur. Ik vulde mijn luier snel weer met een kleine en een grote boodschap. En rusten even. Mama Marja kwam mij rond 13.30 uur wekken en ik kreeg weer een flesje opvoedmelk. Deze dronk ik met mijn hoofd op haar schoot leeg. Nu rook ze meteen dat mijn luier weer gevuld was en voelde in mijn luier. Nou dit moeten we even schoon maken poepertje van mij. Toen de fles leeg was, deed ze weer alles schoonmaken en kreeg ik weer een schone luier aan. Werd ik verder weer aangekleed en gingen we naar beneden. Rond 14.15 was het weer tijd voor een fruit hapje. Ik kreeg weer een slab aan en het hapje werd netjes gevoerd. Het gezicht werd schoon gemaakt en ik keek nog even naar de film. Rond 14.45 uur gingen we weer naar boven en werd ik alweer de overvolle plas luier verlost . nu kleedde ze mij geheel uit en maakte mij schoon met luierdoekjes. Daarna nam ze me mee naar de douche en ging mij heerlijk van boven tot onder wassen. Vooral de crème in het kruis werd deskundig en goed weg gepoest. Daarna werd ik afgedroogd en in de babykamer weer in mijn kleren gestoken. We dronken samen nog een kopje koffie en bespraken hoe de sessie verlopen was. Het was een prima gesprek en voor opmerken staat ze open. Ik ging zeer tevreden weg en ik denk dat ik er nog wel naar terug zal gaan.

Ze vertelde dat ook peutertjes bij haar verzorgt kunnen worden en dat er speelgoed voor is. Zoals blokken, treintje of kleurboekjes.

Groetjes Baby Freddy.
 

franjan

Superlid
Wow. Mooi verhaal. Lijkt me geweldig om je helemaal klein te voelen. Ik zou dit zo fijn vinden. Maar dan als 14 jarige bedplasser die van mama een luier met een witte plastic broek aan moet. Je mag dan nog naar beneden komen zonder pyama. Alleen een t shirt omdat het anders te koud is. Maar de luier en plastic broek moet zichtbaar zijn omdat mama dan heel makkelijk kan zien of hij nat is en dat je hem niet stiekem uit doet. Lijkt me zo fijn.
 

Freddy

Nieuw lid
Franjan wat jij wilt is geen enkel probleem ze wil je ook wel in de hoek zetten als je dat zou wensen. Je moet je wensen wel kenbaar maken, dan kan ze er rekening mee houden. ook als je wilt dat ze je controleert, of dat je het zelf zegt dat je moet plassen. dan kan ze zeggen je hebt straf dus niet naar de wc enz. je kunt haar bereiken via het brief teken recht boven aan en vraag of mamajarma wil reageren dat je graag bij haar op bezoek wilt komen. de rest is aan jouw. groetjes baby Freddy.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Op bezoek bij opas mama 16+ Verhalen 3
B op bezoek bij Mamamarja O 3
slaaf.johannes tijger122 op bezoek bij mamamarja Contact advertenties 5
I vreemd bezoek bij tante V 34
J Op bezoek bij Leuk888 O 3
dirkje87 Bezoek aan prostituee - incontinentie 16+ Board 2
P Yael gaat op bezoek X Y Z 2
Plasbibs Broekplassen of broekpoepen voor winkel bezoek of afhalen Broekplassers en Poepers 20
Plasbibs Een kennis komt op bezoek. Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
J Bezoek sauna en striemen aan benen en buik van plastic broek Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 3
Dude24 Wie komt gezellig op bezoek? Contact advertenties 42
pampervuller Ervaring bezoek winkel changing times in Las Vegas Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
Luierman1983 Meesteres bezoek 16+ Board 8
Luierman1983 Meesteres bezoek Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 26
luierliefhebber2 Bezoek aan de Schaapshut Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 1
eddy-bakker Tandarts bezoek Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 9
L kamer klaar/nieuwe babs op bezoek AB/DL Fotos 28
DL_Michel Verhaal Klaar HET BEZOEK B 2
DL_Michel Verhaal Klaar Crèche bezoek C 1
L op bezoek AB/DL Fotos 13
C Verschonen bij vrienden of familie ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 30
C Bij de zussen... 16+ Verhalen 4
Luier-Slaafje Favoriete betaalmethode bij een feestje/bijeenkomst Polls 37
Bedplasser91 Tokio Hotel zanger draagt luier bij de tandarts Pub 7
Tkb natte onderbroek bij denken aan ABDL/luiers/baby dingen 16+ Board 0
FairryNL Sinds ik ABDL herken bij mezelf zijn mijn grootste persoonlijke prestaties: Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
K Zomerreces bij het verhalen schrijven? 16+ Verhalen 8
D Hulp luiers anoniem kopen wonend bij ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 21
Benjamin Button Vandaag bij Kruitvat Pub 1
D VAT number bij diaper minister Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 6
J Bestellen bij etsy Algemeen 5
luierfan Bij wie mag ik in mijn luier rondlopen? Contact advertenties 8
Lieve.bambi Ab dl dagje bij mij thuis Pub 20
André Adult Baby Bij de Tandarts een behandeling krijgen met alleen een luier om in de stoel. Contact advertenties 3
V Luiers lekken altijd bij mij. Algemeen 16
B Nog niet klaar weer logeren bij mijn tante W 24
Luierliefhebber Brent weten jullie hoe ze dat doen bij abporno Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 11
H Woon nog bij mijn ouders Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 5
B Therapist zegt dagboek bij te houden, werkt averechts? 16+ Board 15
M Nachtje bij Daddy logeren N 6
PB'tje Ook DL bij de hoger opgeleiden ? Polls 79
Luierliefhebber Brent bwaar strooi je bij gebreuk van talkpoeder en hoeveel Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
D Retourneren bij ABDL clubshop Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 4
luierdrager16 Hulp gezocht over hoe jullie luiers besteld hebben bij zorg verzekeraar Pub 3
Luierliefhebber Brent hoe is het verlangen naar luiers bij jullie ontstaan ? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 19
Maaike abdl lover Sessie bij mama sarah Contact advertenties 5
Alicha Wat zijn bij jou de eerste onbewuste tekenen van een volgende AB periode? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 0
T Iemand ervaring met incomateriaal halen bij apotheek? Volwassen Baby's / Luierliefhebbers 53
André Adult Baby Bij de tandarts in een luier. B 11
D Filteren op onderwerp bij nieuwe berichten (en eventueel elders) Ideeën Bus 5
Similar threads


Bovenaan